Handwerk Hobbyzaak werkt met borduurgaren van DMC

Handwerk Hobbyzaak is een online en offline winkel voor creatieve bezigheden zoals haken, breien en borduren. Handwerk hobbyzaak werkt alleen met de meest hoogstaande en betrouwbare merken in de wereld van het handwerk: zoals DMC, Lanarte, Anchor et cetera. Naast volledige borduurpakketten, breipakketten en haakpakketten bieden we allerlei benodigdheden voor deze creatieve hobby’s. Ook beschikken we over een ruim assortiment in pakketten die voldoen aan allerlei niveau’s. Ben je een beginner? Dan zijn de borduurpakketten van Disney bijvoorbeeld een goede optie. Ben je al meer gevorderd? Dan raden we je de borduurpakketten aan van Lanarte. Mocht u nou zelf al beschikken over genoeg creatieve inspiratie, dan kunt ook bij https://www.handwerk-hobbyzaak.nl/ terecht. We bieden namelijk exclusieve borduurstoffen, borduurgaren van DMC, drukknopen, naaiboxen, spelden, naalden, punniksetjes.

Borduurgaren van DMC

Bij hoogwaardige dessins en borduurpakketten horen kwalitatieve materialen. Daarom werken we uitsluitend met leveranciers die alleen de beste producten leveren. Belangrijk voor een mooi resultaat zijn de borduurgaren. Er zijn twee leveranciers van borduurgaren:

  • Borduurgaren Anchor
  • Borduurgaren van DMC

Anchor is een goed en betrouwbaar merk. Op het moment hebben we alleen maar één product voorradig: Anchor Mouline. We werken ook al een ruime tijd met de borduurgaren van DMC. Dit merk zit in ons assortiment, omdat de borduurgaren van DMC al meer dan 250 jaar bestaan en zo al een goede naamsbekendheid heeft opgebouwd. De garen worden naast de grote bekendheid in deze handwerksector geroemd om zijn esthetische waarden. Kortom, ze leveren uitmuntende kwaliteit en daarom werken wij met dit werk. De borduurgaren van DMC zijn beschikbaar in een groot aanbod aan kleuren en materialen zoals satijn en mouline en perle. We raden u aan als u niet de gewenste producten vindt op de website, dat u even persoonlijk contact met ons zoekt. We kunnen dan ook beter adviseren met betrekking tot het merk en de prijskwaliteitverhouding. Zo houden we rekening met ieders budget en hebben we voor alle wensen een oplossing. De borduurgaren van DMC heeft weer andere voordelen dan hetzelfde product van Anchor.

Borduur dessins

Met de borduurgaren van DMC kunt u daadwerkelijk kunstwerken creëren. Met name als u ook één van de hoogwaardige borduurpakketten afneemt. We hebben pakketten van Lanarte, Disney en goedkopere varianten. De pakketten van Lanarte staan bekend om de exclusiviteit. Het merkt werkt samen met twee professionele ontwerpers die hoogstaande dessins en met name ook onderscheidende dessins creëert. Lanarte beschikt over patronen die voor eenieder interessant kunnen zijn. Zo biedt het merk diverse creaties uit de dierenwereld, de wereld van de planten en uit de Oriëntaalse kunst. Ook vindt u veel ontwerpen van vrouwelijke iconen. Voor de mensen die meer een voorkeur hebben voor speelse patronen raden we de pakketten aan van Disney. Verschillende Disney thema’s kunnen gemaakt worden: zoals de 101 Dalmatiërs, Bambi en Sneeuwwitje. Het staat natuurlijk vrij om uw eigen draai aan de ontwerpen te geven. Zo kunt u de ontwerpen naar eigen wens personaliseren. Wat wij van Handwerk Hobbyzaak proberen te doen is: het leveren van een zo’n breed mogelijke service. Zodat we voor zowel de beginner als de gevorderde creatieveling altijd een passende oplossing hebben. We leveren hoogstaande materialen, waaronder de borduurgaren van DMC en Anchor. Daarnaast bieden we een groot assortiment aan patronen en dessins, zodat u altijd geïnspireerd zult blijven. Onze service staat bekend om een snelle levertijd en een uitstekende klantgerichtheid. We denken altijd met uw mee en staan open voor alle vragen. Mocht u via de website niet voldoende informatie tot uw beschikking krijgen, kom vooral eens een kijkje nemen in onze winkel in Landgraaf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn