Ons gastouderbureau wil ook voor uw kinderen zorgen

U wilt graag dat uw kinderen gezond blijven, ook als u nauwelijks voor hen kunt zorgen. U wilt dat ze in een heilzame omgeving opgroeien. Is het niet mogelijk om doordeweeks voor uw kind te zorgen? Moet u beiden fulltime werken of deels parttime waardoor er vaak overlap in het werk zit? Dan is het tijd om echt iets voor uw kind te doen. U hebt immers bewust voor kinderen gekozen. U hebt hen op de wereld gezet dus u bent verantwoordelijk voor hun opvoeding en omgeving. Externe factoren spelen een grote rol in de ontwikkeling van uw kind. Dankzij gastouderbureau Snoesje kan hij ondergebracht worden in een gastgezin die qua normen en waarden met uw gedachtegoed overeenkomt. Dankzij dit gastouderbureau zal uw kind in een kleinschalige omgeving terechtkomen. Een huis in plaats van een kinderopvang die van alle gemakken is voorzien. Een gezin of alleen een man of vrouw die vol liefde voor uw kind en die van anderen wil zorgen, dat is wat u van het gastouderbureau mag verwachten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan eens op onze website: gastouderbureausnoesje.nl. U vindt ons in Twente, in Haaksbergen om precies te zijn. Dat is de regio, samen met de Achterhoek, waar diverse gastgezinnen op uw kinderen wachten. Wist u trouwens dat u dan maar liefst 7 dagen per week en 24 uur per dag op hen mag rekenen? Mocht u een noodgeval hebben dan kunt u snel uw kinderen even langsbrengen.

Werkt u fulltime? Uw kind krijgt bij dit gastouderbureau alle aandacht

Als fulltime arbeider en fulltime ouder hebt u het al zwaar genoeg. Mocht het daarom niet altijd lukken om uw kind genoeg aandacht te geven dan zit er niets anders op dan voor een kinderopvang te kiezen. Maar niets is minder waar want u kunt vanaf nu ook voor een gastouderbureau kiezen. Wist u dat u op jaarbasis vele honderden euro’s bespaard blijven? Want u betaalt veel minder per jaar aan ons gastouderbureau dan aan de kinderopvang bij u in de stad. Wilt u precies weten wat u bespaard blijft? Maak dan gebruik van de handige rekenmodule die u op onze website kunt gebruiken. Het kan zijn dat u in de ochtend iets verder moet rijden om uw kind naar het gastgezin te brengen, maar het zijn die brandstofkosten meer dan waard. Niet alleen financieel maar vooral omdat uw kind dankzij dit gastouderbureau kan bloeien en zijn talenten kan ontwikkelen. Het ontwikkelen van sociale vaardigheden is op een zeer jonge leeftijd zeer functioneel. Maar introverte en verlegen kinderen krijgen bij de opvang minder aandacht dan ze verdienen. Dat kunt u simpelweg niet laten gebeuren. Zorg er daarom voor dat ze in een kleinschalig project komen zoals in een gastgezin. Uw kind zal totaal veranderen dankzij de goede zorg, aandacht en vele contact met andere kinderen in zijn directe omgeving.

  • Een flexibele opvang,
  • Een gunstig tarief,
  • En ook nog eens een kleinschalige omgeving!

Wilt u graag gastouder worden? Meldt u dan direct aan

Dankzij ons gastouderbureau kan uw kind mentaal een stuk sterker worden. Hij zal het minder erg vinden dat u fulltime werkt. Zorg er wel voor dat u uw kind in de weekenden genoeg aandacht geeft. Ga leuke dingen met hem of haar doen en zet hem bijvoorbeeld op een teamsport. Dat is naast het gastoudergezin een goede manier om zowel te werken aan zijn conditie als aan het ontplooien van zijn sociale vaardigheden. Hebt u nog vragen? Kom dan bij ons langs, bel ons even op of stuur een e-mail.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn