De Surinaamse cateraar met de lekkerste gerechten

Haal de Surinaamse keuken in huis door eens een Surinaamse cateraar in te huren voor het opvrolijken van een familiefeest of een verjaardag. U wilt op een dergelijk feest niet continu hoeven koken. Waarom zou u het inderdaad niet eens uitbesteden? Doorgaans worden wij van rkrcatering.nl ingehuurd om grotere feesten zoals personeelsfeesten, buurtfeesten en Hindoestaans feest te voorzien van een keur aan authentieke gerechten. Daarbij maken we enkel gebruik van authentieke ingrediënten zoals ketjap, pompoen en kousenband. Bent u dol op de maaltijden die u hier op de website vindt? Klim dan vandaag nog in de pen en geef de bestelling aan ons door. We laten het u spoedig weten of de Surinaamse cateraar tijd heeft om op die gewenste datum bij u langs te gaan. Houdt daarbij wel rekening met het feit dat we vanuit Almere opereren en zodoende hoofdzakelijk in deze grote forenzenstad in Flevoland werken. Maar mocht u in Lelystad of Zeewolde om een Surinaamse cateraar verlegen zitten dan kunnen we vast en zeker wel iets voor u regelen. Het is in ieder geval belangrijk dat u op tijd aangeeft wanneer de bestelling is zodat we het kunnen inplannen en de gerechten spoedig kunnen gaan bereiden. U wilt immers verse gerechten en hapjes en die krijgt u dan ook zeker als u met de Surinaamse cateraar in zee gaat! We komen overigens uit Suriname dus onze recepten zijn origineel.

De Surinaamse cateraar kan tot maar liefst 250 personen voorzien

U kunt online alvast een kijkje nemen naar de diverse gerechten die wij aanbieden. Een greep uit de mogelijkheden willen we alvast in volgend lijstje opsommen:

  • De Surinaamse cateraar kan bijvoorbeeld gerechten als roti, saoto soep en pom Surinaamse ovenschotel maken,
  • Ook hebben we allerlei snacks in huis. ideaal als tussendoortje op een bruiloft of op een borrel van werk. Denk daarbij aan onder andere sehna, dat zijn rolletjes van bladgroente, aan gebakken banaan met satésaus en aan bara met sambal. U kunt het zo pittig maken als u zelf wilt!
  • Ook bieden we een keur aan zoetigheden aan. Zeer geschikt voor kinderen en als toetje. Denk dan aan onder andere kokos laddoe, maïzena koekjes en u zegt waarschijnlijk ook geen nee tegen burfi.

Woont u in een wijk met overwegend Surinamers en/of Hindoestanen? Wilt u graag kennis met elkaar maken maar ook mensen om omringende wijken uitnodigen? Waarom organiseert u dan niet een keer met de vereniging een buurtfeest? Geef er een tintje aan door de Surinaamse cateraar in te huren, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Het zal ook zeker niet zo zijn dat u de Surinaamse cateraar slechts een keer wilt inroepen dus vergeet niet om de website even te bookmarken en het telefoonnummer op te slaan in uw smartphone.

Kijk op de site naar onze prachtige gerechten

Loopt het water al bij u in de mond? Bereken dan ten eerste hoeveel voedsel u nodig hebt voor het aantal personen dat u hebt uitgenodigd en dus verwachte. Ten tweede kunt u per gerecht en lekkernij de prijzen vinden zodat u alvast een schatting kunt maken van het totale bedrag. Stuur uw bestelling naar ons op zodat we het kunnen berekenen. Gaat u akkoord met die berekening? Dan wordt uw bestelling vastgelegd en kan de voorpret beginnen. Het zal vast en zeker niet bij een eenmalige bestelling blijven want onze fantastische gerechten smaken naar meer. We zitten dan ook zeker niet stil zodat u in de toekomst kunt blijven genieten van originele gerechten die met zorg zijn samengesteld door de Surinaamse cateraar RKR Catering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn