Wij lieten onze caravan voorzien van G4 led lampen

Een aantal jaar geleden zijn mijn man en ik beide met pensioen gegaan en toen hebben wij eindelijk de tijd gekregen om te doen wat wij al vele jaren het liefst zouden willen doen; met onze camper een wereldreis gaan maken. Vandaar dat wij ons huis verkocht hebben en van dit geld hebben wij een nieuwe grote camper gekocht. Wij hebben vervolgens onze spullen gepakt en zijn toen de wereld ingetrokken. Een van de dingen die wij al heel snel merkten, was dat onze accu’s altijd heel snel leeg waren. Dat vonden wij heel vervelend om te merken omdat wij hierdoor vaak ’s avonds geen licht meer in onze camper hadden. Wij zijn daarom eens op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem. Wij hadden gevreesd dat wij heel veel geld zouden moeten investeren om ons probleem op te lossen, maar toen ontdekten wij de site van Ledshop-Groenovatie.com. Groenovatie is helemaal gespecialiseerd in, zoals de naam van de site ook reeds doet vermoeden, ledverlichting. Wij ontdekten al heel snel de G4 led en vandaar dat wij hier graag wat meer over zouden willen weten. Wij lazen namelijk dat de G4 led heel veel mogelijkheden te bieden heeft en vandaar dat wij graag wilden weten wat anderen over deze G4 led hadden geschreven. Wij keken daarom even op diverse fora waar men de voordelen en de mogelijke nadelen van G4 led beschreef en wij hadden al heel snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk een heel goede oplossing voor ons probleem hadden weten te vinden. Omdat ik in de gaten heb gekregen dat heel veel mensen met een camper, maar ook de mensen met een boot of een caravan, met dezelfde problemen als die van ons kampten, leek het mij goed om even wat meer te vertellen over de mogelijkheden van G4 led.

Dankzij de G4 led gaan onze accu’s veel langer mee

Zoals u misschien wel weet wordt in caravans, campers en boten vaak gebruikgemaakt van halogeenverlichting. Dit is namelijk een manier om stroom te besparen, zeker wanneer je het vergelijkt met de ouderwetse gloeilamp die bekendstaat als een echte energievreter. In onze camper is ook veelvuldig gebruikgemaakt van halogeenverlichting en deze waren weliswaar zuinig, maar toch niet zo zuinig dat onze accu’s voldoende capaciteit konden leveren. Vandaar dat wij op een gegeven moment zijn overgestapt op G4 led. Dit hebben wij aangeraden gekregen van de mensen van Ledshop-Groenovatie.com. Zij vertelden ons dat het heel eenvoudig was om over te stappen op G4 led omdat deze namelijk eenvoudig in de fittingen van de halogeenverlichting te monteren waren. Wij waren erg blij met deze gouden tip en hebben hier dan ook meteen dankbaar gebruik van gemaakt. Wij raden u aan om ook een keer te komen kijken naar de mogelijkheden van G4 led. Wij raden u tevens aan om dit te doen via de site van Ledshop-Groenovatie.com. Men kan u hier namelijk heel goed advies geven over wat er allemaal mogelijk is en ook kunt u hier meteen een bestelling plaatsen. Wij kregen zelfs korting van vijf procent omdat wij op een vrijdag bestelden.

Onze bestelling werd de volgende dag al bezorgd

Toen wij eenmaal onze bestelling hadden geplaatst, hadden wij het tot onze grote verrassing de volgende dag al in de bus liggen. Wij hebben de lampen aangebracht en ons probleem was meteen opgelost. Kortom:

  • hier kunt u voor weinig geld goede ledverlichting kopen
  • hier kunt u uw bestelling de volgende dag al in de bus verwachten
  • u heeft hier zestig dagen bedenktijd

Kijk snel even op Ledshop-Groenovatie.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn