Dit zijn de leukste themafeesten in Twente

Voor wat voor groep mensen je ook op zoek bent naar originele themafeesten in Twente, bij ‘t Twents Kwartiertje ben je zeker aan het juiste adres. Want, in hun eigen woorden: In Twente ‘daar beleef je het!’. Hun feesten en activiteiten zijn geschikt voor een zeer brede doelgroep, ze zijn te boeken voor bijvoorbeeld:

  • Een vrijgezellenfeest in Twente
  • Een familiedag in Twente
  • Een teambuilding-dag in Twente
  • Een buurtfeest in Twente

Voor alle doelgroepen hebben ze diverse leuke activiteiten samengesteld, desgewenst met een hapje en een drankje erbij, en eventueel zelfs met een complete barbecue als afsluiter. Hun themafeesten in Twente zijn er in diverse uitvoeringen, maar ze zijn allemaal even hilarisch en tot in de kleinste details uitgewerkt. Het Back to the 80’s feest bijvoorbeeld, komt compleet met allerlei outfits, zodat iedereen zich kan verkleden. Hetzelfde geldt voor De Foute Party, de Western avond en niet te vergeten het Ik Hou van Holland themafeest. Vooral de laatste is erg populair onder families, zeker als er kinderen bij zijn. Het is een heel gezellig thema dat vrijwel iedereen leuk vindt. Mar bij ‘t Twents Kwartiertje hebben ze nog veel meer originele themafeesten in Twente. Kijk voor het volledige aanbod even op hun website, onder het kopje themafeesten, dan kun je alle opties bekijken.

Vrijgezellenfeest in Twente

Bij ‘t Twents Kwartiertje kun je niet alleen terecht voor die prachtig gestylede themafeesten in Twente, maar ook voor een hilarisch vrijgezellenfeest. Ga bijvoorbeeld met de vrijgezel en zijn entourage een middagje solex rijden en paintballen. Of ga scootmobiel racen, hilariteit gegarandeerd! En als je deze dag afsluit met een barbecue en een biertje dan is hij natuurlijk helemaal compleet. Een vrijgezellenfeest bij ‘t Twents Kwartiertje is er voor elk budget. Overleg dus even hoeveel jullie allemaal willen uitgeven, dan kijken ze wat ze voor jullie kunnen betekenen. Er is voor elk budget een leuk feest! Overigens geldt hetzelfde voor familiedagen of personeelsuitjes. De themafeesten in Twente zijn doorgaans al niet zo duur, maar als je er nog extra activiteiten bij wilt boeken dan is er voor elk budget wel iets leuks te verzinnen bij ‘t Twents Kwartiertje. 

Themafeesten in Twente vanaf 20 personen

Bij ‘t Twents Kwartiertje bieden ze hun themafeesten in Twente al aan vanaf 20 personen. Je kunt het feest laten beginnen op elke door jou gewenste tijd, en zelfs de indeling ervan kan worden aangepast naar eigen wens. Bij ‘t Twents Kwartiertje doen ze graag aan maatwerk, zodat jij als klant de allerleukste beleving krijgt, natuurlijk samen met je groep collega’s, vrienden of familie. De soorten themafeesten in Twente die je bij hen kunt boeken lopen heel erg uiteen. De ene zal vallen voor het concept van de Oud Hollandse Avond, de ander heeft wellicht meer met een Western Avond. Het hangt een beetje van het type mensen af welk feest het meest geschikt is. De Maffia Smokkelavond bijvoorbeeld, is super tof voor een groep vrienden, maar misschien wat minder geschikt als er kleine kinderen bij zijn. Als je niet zo goed weet welk themafeest het meest geschikt is, neem dan gerust even contact op met ‘t Twents Kwartiertje, dan kunnen ze je adviseren. Eén ding is echter zeker, met de themafeesten in Twente op deze toffe locatie zal zeker niemand zich vervelend! 

https://www.twentskwartiertje.nl/themafeesten-twente/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn