U zoekt een herenhuis te koop?

Als u op zoek bent naar een bijzondere woning, zoals een herenhuis te koop, dan moet u zeker zijn bij Hofstaete Makelaardij. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in zowel het aanbieden als aankopen van dit type woningen. Je zou denken dat het niks uitmaakt, maar voor een herenhuis kopen is toch echt meer specialistische kennis nodig dan een standaard rijtjeshuis. Dit soort woningen beschikken namelijk vaak over prachtige, authentieke elementen, en bovendien een ander soort constructie dan woningen die op dit moment worden gebouwd. Bij Hofstaete Makelaardij weten ze daar alles van, en wellicht hebben ze ook voor u het perfecte herenhuis te koop staan. De makelaars van Hofstaete Makelaardij staan overigens niet alleen bekend om hun kennis over herenhuizen en andere monumentale panden, maar ook door hun persoonlijke aanpak. Bij Hofstaete Makelaardij zijn ze namelijk van mening dat iedere situatie en elke wens een andere aanpak vereist. Maatwerk vinden zij daarom heel belangrijk, mede door de grote variatie in woningen die ze representeren. Een herenhuis te koop zetten doen ze op een andere manier dan bijvoorbeeld een grote woonboerderij. Beide panden hebben andere kenmerken die ze moeten benadrukken, een andere sfeer en bovendien een hele andere doelgroep. Doorgaans zijn mensen die op zoek zijn naar een mooie woonboerderij in een rustige omgeving nu eenmaal niet over te halen om een chic herenhuis te bezichtigen, laat staan te kopen. Het verschil in doelgroep bepaalt de strategie en manier van presenteren, en daar weten ze bij Hofstaete Makelaardij alles van.

Uw herenhuis te koop zetten

Of u nu een woning wilt aankopen of juist in de verkoop wil zetten, bij Hofstaete Makelaardij bent u aan het juiste adres. Ze zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het aan- en verkopen van monumentale panden. Uw herenhuis te koop zetten is via hen dus een makkie. Bovendien doen ze meer dan enkel het verkoopproces uit handen nemen. Je kunt je woning namelijk ook via hen laten taxeren. Een van hun professionals op het gebied van taxatie zal de woning dan bezoeken en aan de hand van een speciale lijst met punten die betrekking hebben op monumentale panden jullie woning op de juiste waarde taxeren. Zeker bij het verkopen van monumentale panden is een correcte taxatie heel belangrijk. Je wilt namelijk niet te weinig vangen voor je woning, dat zou zonde zijn, maar ook niet teveel, want dat schrikt veel potentiƫle kopers bij voorbaat al af. Naast het taxeren kunnen ze je ook tips geven voor een optimale presentatie van je woning, zodat hij sneller wordt verkocht.

Het totaalaanbod diensten van Hofstaete Makelaardij

Op de website van Hofstaete Makelaardij vindt je veel informatie over wat ze allemaal voor je kunnen betekenen als je je herenhuis te koop wilt zetten, maar hier alvast een klein overzicht:

  • Hulp bij het verkopen van de woning
  • Hulp bij het taxeren van de woning
  • Hulp bij het restaureren van (delen van) de woning
  • Advies over presentatie en verkooptechnieken

En wil je je herenhuis te koop zetten maar dit liever nog niet van de daken schreven en overal vermelden? Dan kies je ervoor om hem (eventueel voorlopig) in de stille verkoop te doen. Hofstaete Makelaardij laat hem dan alleen zien aan mensen die specifiek op zoek zijn naar een woning die match met de uwe. Voor meer informatie over deze makelaar bezoek je hun website, waar ook alle contactgegevens staan vermeld. 

https://www.hofstaetemakelaardij.nl/herenhuis-te-koop/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn