Een uitstekende voetbehandeling bij onze pedicure in Etten-Leur

Problemen aan uw voeten kunnen voor problemen zorgen. Daarom is het verstandig om uw voeten eens in de zoveel tijd professioneel te laten verzorgen door een pedicure in Etten-Leur. Een pedicure in Etten-Leur kan er namelijk voor zorgen dat u niet alleen een goede behandeling voor uw voeten krijgt, maar ook dat u heerlijk kunt ontspannen. Pedicurestudio Dioone is de perfecte pedicure in Etten-Leur voor uw voetverzorging. Wij leggen u graag uit wat onze pedicure in Etten-Leur voor uw voeten kan betekenen en hoe u met ons in contact komt voor een afspraak. Daarnaast vertellen wij ook graag meer over de behandelingen van onze pedicure in Etten-Leur, zodat u een helder beeld heeft van onze werkzaamheden.

Meer dan alleen voetbehandelingen bij onze pedicure in Etten-Leur

Bij de pedicure in Etten-Leur krijgt u een voetverzorging. Het eelt en de likdoorns van uw voeten en de teennagels weer helemaal bijgewerkt. In de pedicuresalon kunt u ook uw schimmelnagels laten behandelen. Een goede nagelverzorging is belangrijk ter voorkoming van bijvoorbeeld ingegroeide nagels. Na de voetbehandeling voelt u zich weer helemaal lekker. Onze pedicure in Etten-Leur biedt een diversiteit aan behandelingen aan, waarna u ook nog kunt genieten van een ontspannen voetmassage. Zo kunt u bij onze pedicure in Etten-Leur terecht voor alle standaard voetbehandelingen. Naast de reguliere pedicure behandelingen, kunt u ook bij ons terecht voor een medische pedicure in Etten-Leur. Wij zijn aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicuresalons. Hierdoor hebben wij de bevoegdheid om diverse behandelingen uit te voeren. De meeste behandelingen zijn ziekenfonds erkend en worden dus vergoed door uw zorgverzekeraar. Heeft u naast voetproblemen ook nog huidproblemen, dan kunt u bij ons terecht voor:

  • Meditopics Fruitzuren
  • Neoderma Biopeeling
  • Gezichtsbehandelingen
  • IPL-behandelingen

IPL ontharing is ideaal wanneer u van uw haartjes af wilt. Via IPL licht, wordt warmte in de haarzakjes geschoten en hierdoor zullen deze kapot gaan. Omdat het pigment is dat het licht moet absorberen, werkt IPL het beste bij donkere haren op een lichte huid. Factoren waardoor de behandeling niet gestart mag worden: medicijnen als hormonen, corticosteroïden, bepaalde lichtgevoelige medicijnen (zie bijsluiter onder fotosensibiliteit), maar ook huid- en/of aderontsteking, huidkanker, kanker, open wonden, epilepsie, suikerziekte, zwangerschap en gebruik van “bruin zonder zon”. Deze en alle andere indicaties dient u altijd bij ons te melden. Onze medewerkers kunnen u uiteraard te allen tijde extra informatie geven over al onze behandelingen. Zo weet u precies wat wij doen en wat u te wachten staat als u een afspraak maakt met onze pedicure in Etten-Leur.

Uitstekende service en een goed eindresultaat

Pedicurestudio Dioone is uw specialist op het gebied van pedicure en andere schoonheidsbehandelingen in Etten-Leur. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en kunnen daardoor een diversiteit van behandelingen aanbieden. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op uitstekende service. Ook bieden wij visagie aan en is het mogelijk om uw bruidsmake-up aan ons over te laten. Wij zorgen ervoor dat u straalt op deze fantastische dag. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen! Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke gezichtsbehandeling? Hierbij wordt uw gezicht uitvoerig gereinigd en scrubben we dode huidcellen weg. Aansluitend brengen we een masker aan dat past bij uw huidtype. Eventueel kunt u dit combineren met een lichaamsbehandeling, zoals harsen of epileren. Wij bieden diverse arrangementen aan in onze schoonheidssalon. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op schoonheidssalon-ettenleur.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn