Gehard glas voor de douchewanden

Vorige maand waren we bezig de badkamer te verbouwen. Een goede vriend van mij had mij hiermee geholpen. Op die manier kon ik niet alleen veel geld besparen, maar hadden we ook de mogelijkheid om de badkamer helemaal te maken zoals we wilden. Mijn vriendin en ik hadden van te voren veel ideeën voor de badkamer. Deze ideeën hadden we niet kunnen betalen als we het niet veel zelf zouden doen. Van te voren waren wij eigenlijk niet eens van plan om zelf te gaan verbouwen.Mijn vriend zag een folder bij ons liggen toen we nog aan het oriënteren waren en zei dat hij het geen probleem vond om te komen helpen. Ik dacht eerst dat hij een beleefde opmerking maakte, maar hij zei dat hij serieus was. Hij kon als het nodig was een aantal avonden en in het weekend komen helpen, zodat het snel klaar zou zijn. Voordat hij zijn hulp had aangeboden, hadden we een aantal mogelijkheden van ons lijstje geschrapt, omdat ze te duur waren. Met zijn hulp werden deze opties weer mogelijk en besloten we te kiezen voor een paar van deze extra’s. Wij wilden graag een grote douche met wanden van gehard glas. Gehard glas is niet goedkoop en we hadden een aantal goedkopere alternatieven gezien. Maar met de wanden van gehard glas zou de badkamer groter lijken en veel meer open. We hadden al een ontwerp voor de douche, we moesten alleen nog de materialen, zoals gehard glas kopen.

Gehard glas via glaswebwinkel.nl

Op het internet zocht ik naar bedrijven die gehard glas verkochten. We vonden diverse bedrijven die dit op maat voor ons konden leveren en ik vroeg ze om een offerte. Niet alleen de prijzen van het glas verschilden veel bij de leveranciers, maar ook de levertijd. Er waren winkels waar we bijna twee maanden moesten wachten, maar die tijd hadden we niet. Er waren zelfs webwinkels waar ik een week moest wachten, voordat ik antwoord op mijn vragen kreeg. Het was meteen duidelijk dat we geen zaken zouden doen met deze bedrijven. De beste keuze voor ons was glaswebwinkel.nl, hier konden ze snel gehard glas leveren voor een voordelige prijs. Ook het contact was erg fijn. Ik had contact opgenomen met de webwinkel voor advies over het glas. Ik wist namelijk niet hoe dik het glas moest zijn voor de douchewanden. Ik werd meteen erg netjes geholpen en kreeg duidelijk en bruikbaar advies. Ik plaatste hier een bestelling en dit zou ongeveer twee weken later binnenkomen.  

Erg blij met de badkamer

Van te voren kregen we netjes een email van glaswebwinkel.nl wanneer we het gehard glas konden verwachten. Mijn vriend en ik waren al bezig met de badkamer en de badkamer was bijna klaar. De levering kwam op een goed moment binnen, want we hadden het voorwerk al gedaan en konden meteen aan de slag met de installatie. Na het plaatsen van de douche hadden we nog twee dagen nodig om alles af te krijgen. We zijn erg blij met het resultaat en vooral met de douche van gehard glas. Het lijkt net of we hierdoor veel meer ruimte hebben in de badkamer. Het was een goede beslissing om hiervoor te kiezen. We zijn erg blij met de hulp van mijn vriend en de levering van glaswebwinkel. Voor gehard glas moet je bij glaswebwinkel.nl zijn

  • Er is keuze uit veel verschillende soorten glas en dikte van het glas
  • De levertijd is vaak beter dan concurrenten
  • Je krijgt er duidelijk en bruikbaar advies
  • De prijs is voordeliger dan bij veel concurrenten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn