Nieuwe herenpantoffels

De zomer is afgelopen en opeens is het frisser. De herfst is in aantocht en ook al is het nog niet echt koud te noemen, toch begint het tijd te worden om pantoffels te gaan dragen. Zeker wanneer je thuis een houten of stenen vloer hebt, waarover de kou toch sneller naar binnen toe trekt. De herenpantoffels van Shepherd Pantoffels zijn dan ideaal. Het voordeel van deze herenpantoffels is dat ze:

  • Gemaakt zijn van echt schapenvacht
  • Voorzien zijn van een stevige zool
  • Warm zijn in de winter
  • Ook in de zomer gedragen kunnen worden
  • Een stijlvolle uitstraling hebben

De schapenwol dat voor de herenpantoffels van Shepherd Pantoffels is gebruikt is een natuurproduct dat uitstekend de temperatuur reguleert. Daardoor brengen de herenpantoffels warmte op momenten dat het nodig is en reguleren ze de warmte wanneer het buiten de pantoffels wat warmer is. Daardoor zijn deze herenpantoffels uitstekend zowel in de winter als in de zomer te dragen. Bijkomend voordeel van de schapenwol is dat het materiaal de geur van zweet tegengaat en u dus geen last heeft van zweetvoeten. Shepherd Pantoffels is daarnaast gespecialiseerd in het werken met schapenvacht en schapenwol en weten zij hoe dit product te verwerken in hun pantoffels, zodat ultiem comfort wordt gegarandeerd.

Herenpantoffels met schapenwol

Voor vrijwel alle producten, waaronder de herenpantoffels, van Shepherd Pantoffels wordt gebruik gemaakt van schapenwol en schapenvacht. Het design is Zweeds, wat een modieuze uitstraling geeft aan de pantoffels. De wol en vacht die wordt gebruikt in de producten is afkomstig van Crossbreed schapen, die worden gehouden in Australië. Shepherd houdt er een diervriendelijk beleid op na en draagt er zorg voor dat de schapen gezond zijn, vrij rond kunnen lopen, niet worden blootgesteld aan praktijken die niet door de beugel kunnen en altijd beschikbaarheid hebben tot vers water en voer. Daarnaast worden de schapen niet levend vervoerd, wat ervoor zorgt dat deze dieren een grotendeels stressvol leven kunnen leiden. Dit resulteert in goede wol en vacht en in de beste basis voor de pantoffels van Shepherd. Daarnaast worden de herenpantoffels, net als andere modellen, voorzien van een EVA-zool. Dit staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat, wat sterk is en licht in gewicht. Het houdt de kou tegen die kan optrekken van een tegelvloer en daarmee zijn de pantoffels ook geschikt om soms buiten gedragen te worden rondom uw huis. De herenpantoffels van Shepherd zijn hiermee eenvoudig in het onderhoud. De pantoffels zijn van buiten uitgevoerd met suède en soms een kleine laag leer. Hierdoor kunnen de pantoffels makkelijk schoongeborsteld worden en indien het echt nodig is zijn de pantoffels met lichte zeep te wassen. Hiermee blijven uw herenpantoffels in optimale conditie en blijft u er lang veel plezier van houden.

Andere producten van Shepherd Pantoffels

Op de website www.shepherd-pantoffels.nl wordt meer dan alleen herenpantoffels verkocht. Zo is in de collectie voor heren ook gedacht aan buitenomstandigheden met schoenen, handschoenen en schapenwollen inlegzolen, zodat u in al uw schoenen het zachte, warme comfort van schapenwol kunt aanbrengen. Een fijn vooruitzicht voor als de winter echt aanbreekt en warme voeten een must zijn voor iedereen. De schoenen van Shepherd zijn handgemaakt en eveneens afkomstig uit Zweden. Shepherd garandeert kwaliteit en een sterke schoen die ademt. Ook deze schoenen zijn zowel in de zomer als de winter te dragen en hebben een moderne, tijdloze uitstraling. Bij de handschoenen voor heren vindt u heerlijk warme wanten die met dezelfde expertise zijn gemaakt als waar de pantoffels mee zijn ontworpen. Van binnen zijn de wanten voorzien van wol, wat ademt en toch isoleert. Laat de winter dus maar komen, u bent goed voorbereid met de herencollectie van Shepherd.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn