Hele leuke Chelsea schoenen

Als een echte vrouw vind ik dat je nooit genoeg schoenen kan hebben. Uiteraard heb ik dan ook een hele verzameling in mijn kast staan thuis. Toch vind ik dat daar altijd wel weer nieuwe paren bij kunnen. Een van mijn hobby’s is dan ook om leuke schoenen te shoppen op het internet. Op een gegeven moment kwam ik terecht op de website macfincher.com. Voor het eerst kwam ik daardoor in aanraking met het model van de Chelsea schoenen. Dat zijn prachtige korte laarsjes die ik zeker nog miste in mijn collectie. Vandaar dat ik besloot om via de webshop van Macfincher een prachtig paar Chelsea schoenen te bestellen. Natuurlijk zijn ze niet goedkoop, maar de kwaliteit daarentegen is dan ook extra goed. Dit is een paar dat je voor het leven kan houden. Toen ik een paar mooie uitgezocht had en deze vervolgens thuisgestuurd kreeg, kon ik niet wachten om het pakketje te openen. Ze zagen er gelukkig in het echt net zo mooi uit als op de foto’s, misschien zelfs nog wel mooier. Gelukkig pasten ze ook heel goed en sloten ze perfect aan bij de vorm van mijn voeten. 

Waarom deze Chelsea schoenen?

Niet alleen zijn de Chelsea schoenen via macfincher.com erg mooi, de kwaliteit is ook nog eens ontzettend goed. Dat zie je eigenlijk al op de foto’s die getoond worden op de website, maar in het echt voel je het ook aan de kwaliteit van het leer waarvan de Chelsea schoenen zijn gemaakt. Bovendien wordt er op de website heel goed aangegeven wat voor model en type schoen de Chelsea schoenen zijn. Zo kan je je goed inlezen, voordat je besluit om dit model schoenen daadwerkelijk aan te schaffen. Wat ik extra leuk vond, is dat ze op de website een stukje geschiedenis over de Chelsea schoenen hebben gezet. Dan kom je er namelijk achter dat het model al heel erg oud is en dat ze van oudsher al voor zowel mannen als vrouwen bestonden. Op de website vind je tevens een groot assortiment aan modellen. Bijvoorbeeld in de kleuren:

  • Zwart
  • Bruin
  • Wit
  • Lichtbruin
  • Rood 

Aangezien ik zelf graag een basisschoen wilde hebben die ik vaak zou kunnen dragen in combinaties met al mijn kleding, koos ik voor een neutrale kleur. Toch kan ik me ook goed voorstellen dat je een iets gewaagdere tint wilt hebben en dan is bijvoorbeeld wit met rood een goede combinatie.

Voordelen 

Wat betreft de website, daarover ben ik ontzettend tevreden. Het is een zeer gebruiksvriendelijke webshop, waarmee de meeste mensen wel overweg zouden kunnen. De foto’s van de Chelsea schoenen worden heel duidelijk getoond en de informatie over de schoen is ook gemakkelijk te vinden. Bovendien hebben ze de service van gratis verzending. Dat was voor mij ook wel een extra reden om mijn Chelsea schoenen te bestellen op deze website. Verder krijg je heel gemakkelijk contact met de mensen achter deze webshop, want ik had een vraagje over mijn bestelling en binnen een paar klikjes had ik al het e-mailadres gevonden. Toen ik mijn vraag had gesteld kreeg ik heel snel daarna al een reactie met het antwoord op mijn vraag. Dat was erg prettig en dat maakt onder andere dat ik een volgende keer weer zou bestellen via Macfincher. Uiteraard zijn de schoenen zelf het allerbelangrijkst en ook daar ben ik erg tevreden over. De kwaliteit blijft ook heel erg goed en je ziet gewoon dat het een sterke schoen is. Voor iedereen die ook op zoek is naar een leuke, sterke schoen: kijk even op de website van Macfincher!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn