Luisterkind afstemming: stem jezelf af op een vibrerend zielscontact

Ben je klaar om de oorzaak van fysieke, mentale en emotionele onevenwichtigheden aan te pakken, zodat je je beste leven ooit kunt gaan leven? Luisterkind afstemming is ontworpen door Praktijk De Stille Kracht en omvat een superbeladen helingstechnologie om een krachtige kwantumsprong in energetische frequentie te creëren. Omdat velen van ons leven met oude lagen en verouderde energetische patronen en zielscontacten, wordt er een gebrek aan strijd in ons leven gecreëerd. Daarnaast worden we ervan weerhouden onze kernenergie te ontketenen, de deur naar wonderen te openen of te leven in het moment. De energetische behandeling luisterkind afstemming is ontworpen om snel je mind-body af te stemmen en te verankeren met specifieke energieën, zodat je ze op natuurlijke wijze kunt benaderen en ermee kunt resoneren. Een luisterkind afstemming zorgt er vooral voor dat je je beter in je vel gaat voelen, maar geeft je ook het volgende mee:

  • Meer vreugde in je leven doordat je een groter bewustzijn creëert.
  • De kracht om oude patronen los te laten.
  • Ogen van verwondering, zodat het opmerken van wonderen een dagelijkse ervaring worden.
  • Een ander denkbeeld over je werk. Het laat je werk zien als een speeltuin, zodat je dagelijks het vermogen hebt om je gelukzaligheid te creëeren.
  • Het vermogen om je leven te leven op een gelukkige, levendige en bevredigende manier.
  • Een betere aarding, waardoor je jezelf beter leert kennen en te weten komt wat je graag doet.

Wat is een luisterkind afstemming?

Ook al lijkt de naam meer gericht op kinderen, deze energetische behandeling is perfect voor volwassenen en kinderen. Een luisterkind afstemming is eenvoudigweg het proces van opnieuw in harmonie komen met jezelf. Wanneer we afstemmen, stemmen we af op en verankeren we een specifieke energie, zodat we het vervolgens op natuurlijke wijze weerkaatsen. Zodra we in afstemming zijn met een nieuwe hogere energie, brengen we er een diepere verbinding mee tot stand, zodat we er gemakkelijker en vaker toegang toe hebben. Na een luisterkind afstemming zeggen mensen vaak dingen als: “Ik voelde me tot in de kern ontzield!” of “Dit is beter dan welke drug ook en het is allemaal natuurlijk!” Veel mensen zeggen ook dat de oude lagen die ze hebben gevormd wegvallen, en er verschijnt een soort lichtheid in hen die is als iets dat ze nooit eerder hebben gevoeld. De luisterkind sessies zijn niet bedoeld om slechts één keer te beleven. Bij elke behandeling betreed je de ervaring vanuit een meer uitgebreid aspect van jezelf. Hierdoor kun je de luisterkind afstemming elke keer opnieuw op een dieper niveau laten werken.

Hoe zal de behandeling je ondersteunen en helpen?

Een luisterkind afstemming is bedoeld om je vermogen te boosten om een gelukkig, rijk, gezond en vreugdevol leven te creëren. Elke sessie die je ontvangt, wordt aangedreven door een superkrachtige helingstechnologie dat energiehelingstherapie en een reeks bewustmakende vragen combineert die helpen om de oorzaak van elk fysiek of mentaal probleem te identificeren en emotionele onevenwichtigheden die je ervan weerhouden om je beste leven ooit te leven, te transcenderen. De meeste op energie gebaseerde helende modaliteiten hebben de neiging nogal esoterisch van aard te zijn, en dat heeft zeker zijn doel. Dit resulteert echter vaak in genezingen die niet blijven duren. Een luisterkind afstemming behandelt elk aspect van het bewustzijn en het lichaam en de geest, zodat er niets achterblijft. En dit slechts door zielscontact te maken met een gecertificeerd Luisterkindwerker©!  Heeft dit artikel je interesse aangewakkerd en ben je op zoek naar meer informatie of wil je misschien zelf het diploma behalen om behandelingen luisterkind afstemming te geven? Surf naar praktijkdestillekracht.nl voor antwoord op al jouw vragen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn