Het juiste congres en een goede congresfotograaf

We leven in een wereld waarin nagenoeg alles digitaal gedaan wordt. Online marketing is van enorm belang. Laat u steken vallen binnen uw online marketing, dan heeft dit gevolgen voor uw bedrijf. Offline marketing is volledig dood – het internet is dé manier om mensen aan te trekken. Gelooft u dit? Dan is het belangrijk dat u verder leest. De marketeers die alleen online te vinden zijn, verliezen namelijk dagelijks meer klanten. We zeggen niet dat een congres met goede congresfotograaf een fantastisch alternatief is voor online marketing – we zeggen dat een goed congres met de juiste congresfotograaf dé manier is om uw online marketing aan te vullen. Misschien denkt u waar en vraagt u zich af wie dit zo durft te stellen. Dat is precies de reden. Mensen hebben vragen aan de hand van de online marketing en willen graag mensen in de ogen kijken om te weten of het een betrouwbare partner is. Deze mensen kunt u met gemak overhalen met een congres. Zeker wanneer u ook nog eens iets leuks kunt bieden: zoals een antwoord op de vragen waar iedereen in uw doelgroep mee worstelt. Of u nou een tekstbureau hebt, schilder bent of wc-papier verkoopt, u hebt baat bij een congres en congresfotograaf.

Waarom de congresfotograaf?

Dat een congres dé manier is om het vertrouwen van mensen te winnen en snel veel mensen te bereiken, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar wat is dan de taak van een congresfotograaf? We regelen vaak congressen voor verschillende bedrijven en benadrukken keer op keer dan een congresfotograaf zoals Rockin Pictures (online te vinden op rockingpictures.com) van enorm belang is. Maar waarom? Eigenlijk is het redelijk eenvoudig. U kunt nooit alle mensen verwelkomen op uw congres. Soms is de afstand te groot, andere keren is het aantal plaatsen beperkt of komt de tijd gewoon niet uit voor sommige mensen. Deze mensen kunt u alsnog overtuigen met uw congres door te zorgen voor inspirerende foto’s. De congresfotograaf maakt impressies van uw congres, laat zien hoe motiverend u voor het publiek spreekt en brengt in beeld hoe groots het congres was. Deze afbeeldingen plaatst u vervolgens op uw website (brochure of folder) en daarmee kunt u direct alle mensen laten zien hoe belangrijk u bent en wat uw bedrijf doet. Dit zorgt voor een gevoel van betrouwbaarheid en een beter imago. Ook voor de mensen die helemaal niet aanwezig geweest zijn. Praktisch, want zo kunt u met uw congres wel heel de wereld bereiken door een congresfotograaf in te zetten!

Begin vandaag nog met een congres

Hebt u nog nooit eerder gedacht aan de mogelijkheden van een congres? Des te beter! Wanneer u nog niet eerder een congres gehouden hebt, betekent dit concreet dat u veel mensen kunt overtuigen van uw diensten of product. Het is belangrijk dat u heel het congres opzet met uw doelgroep in het achterhoofd. Wat zijn de vragen waar uw doelgroep mee zit? Wat zijn de problemen waar uw doelgroep dagelijks tegenaan loopt? Wanneer u een congres op kunt zetten met dit als speerpunt, dan is de kans groot dat u veel bezoekers krijgt. Kunt u vervolgens uw producten of diensten goed pitchen binnen dit probleem of de vragen die er zijn? Zorg er dan voor dat u genoeg visitekaartjes bij u hebt zodat u contact kunt leggen met veel mensen. Zorg ook voor genoeg mensen die u achter de schermen kunnen ontlasten zodat u op elk moment uw handen vrij hebt om te praten met de mensen wiens toekomst u gaat veranderen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn