Kom met uw hond langs in ons trimsalon in Putten

Is uw hond toe aan een knipbeurt en wilt u dit graag door een expert laten doen? Kom dan een keer naar ons trimsalon in Putten. Wij hebben namelijk alles in huis om uw hond zo goed mogelijk te trimmen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat wij een heel goede opleiding hebben genoten? Wij weten precies hoe wij iedere soort hond moeten behandelen. Het is namelijk afhankelijk van het soort vacht dat uw hond heeft hoe wij deze moeten behandelen. Wij doen er altijd alles aan om het uw hond in ons trimsalon in Putten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een hond die namelijk erg wild is, is voor niemand leuk en vandaar dat wij altijd een bakje met heerlijke, doch verantwoorde snoepjes klaar hebben staan zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw hond de hele tijd gaat lopen blaffen. Wij kunnen uw hond heel goed behandelen en wij hopen daarom ook dat u een keer met uw trouwe viervoeter naar ons trimsalon in Putten wilt komen. Wij zullen uiteraard altijd met u overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen in overleg met u afspreken hoe lang wij de vacht van de hond zullen knippen. Het kan namelijk zijn dat u uw hond liever niet heel erg kort wilt scheren en vandaar dat wij dat dan ook niet zullen doen in ons trimsalon in Putten. Mocht u graag al op korte termijn bij ons langs willen komen, dan hopen wij dat u even een afspraak met ons wilt inplannen. Zo kunnen wij alles in gereedheid brengen en weet u zeker dat u niet lang hoeft te wachten totdat u aan de beurt bent. Wij zorgen er graag voor dat uw hond weer helemaal goed verzorgd wordt.

Wij kunnen alle honden trimmen in ons trimsalon in Putten

Wij vinden het belangrijk dat wij alle soorten honden kunnen trimmen in ons trimsalon in Putten. Vandaar dat wij ons ook verdiept hebben in alle mogelijke soorten vachten. Mocht u dus een hond hebben die een speciaal soort vacht heeft, dan kunt u met een gerust hart langskomen in ons trimsalon in Putten. Wij zullen er voor zorgen dat uw hond goed behandeld wordt en dat deze er uiteindelijk weer prachtig uit zal zien. Wij bieden in ons trimsalon in Putten ook nog andere diensten dan alleen maar het trimmen van uw hond aan. Wij kunnen de hond namelijk ook helpen wanneer hij of zij lange nagels heeft. Wij kunnen deze snel en eenvoudig knippen wanneer dat nodig is. Ook kunnen wij in ons trimsalon in Putten helpen om de anaalklieren van de hond te legen. Dit kan namelijk heel pijnlijk zijn voor de hond en het zal dan veel gaan ‘sleetjerijden’ zoals wij dat bij ons in ons trimsalon in Putten noemen. Wij willen u daarom vragen om een keer een afspraak te maken met ons trimsalon in Putten wanneer u merkt dat uw hond ook last heeft van verstopte klieren.

Maak vandaag nog even een afspraak met ons

Zoals gezegd staan wij voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat u een afspraak met ons wilt inplannen wanneer u met uw hond bij ons langs wilt komen. Wij kunnen:

  • de vacht van uw hond heel mooi trimmen
  • de nagels van uw hond knippen
  • de anaalklieren van uw hond legen

Kijk voor meer informatie vandaag nog even op onze site. Hier kunt u meer lezen over hoe wij te werk zullen gaan. Het adres is Hondentrimsalon-Heidi.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn