Houd overzicht met onze project management tool

Als u een project leidt, weet u als geen ander hoe lastig het is om hier grip op te houden. U wilt het te allen tijde zo soepel mogelijk laten verlopen en daarnaast ook optimale inzet van uw team hebben. Hiervoor kunt u een project management tool gebruiken. Een project management tool zorgt ervoor dat er minder tijd en moeite nodig zijn voor uw project. Bij Teamleader kunt u eenvoudig een project management tool aanschaffen. Wij leggen u graag uit wat ons project management tool voor uw project kan betekenen en hoe u deze via ons kunt aanschaffen. Daarnaast zullen wij ook dieper ingaan op de mogelijkheden en voordelen van onze project management tool, zodat u alle informatie bij de hand heeft om met onze software aan de slag te kunnen gaan.

Een project management tool helpt u om taken te verdelen

Om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om de taken goed onder uw team te verdelen. Met onze project management tool kunt u uw project daarom indelen op verschillende milestones en taken. Daarna kunt u deze taken aan verschillende medewerkers toewijzen en u ontvangt een melding wanneer deze voltooid zijn. Dit maakt onze project management tool ideaal voor drukbezette projectmanagers. De projecten zijn daarnaast ook eenvoudig op te slaan als template, waardoor u ze gemakkelijk kunt hergebruiken. Daarnaast kunt u nog een aantal handige zaken met onze project management tool:

  • Urenregistratie
  • Rapport opmaken
  • Vaste prijs toewijzen
  • Factureren

U kunt uw projecten winstgevend maken door de tijd die besteed is aan het project bij te houden. Hiervoor kunt u verschillende uurtarieven per project instellen een een rapport met een overzicht van het gedane werk opmaken. Daarnaast kunt u een vaste prijs toewijzen aan uw project of het factureren op basis van gewerkte uren. Uw projectlijst vertelt u tevens welke projecten onder controle zijn en welke extra aandacht nodig hebben. Met onze project management tool heeft u op ieder moment helder inzicht in de prestatie van het team en laat u tot in detail zien of u nog binnen de tijd en het budget zit. Ook bestaat er de mogelijkheid om via ons gepersonaliseerde Projectcloud platform toegang te geven aan freelancers of klanten, zodat zij ook bij alle documenten en contactgegevens van de medewerkers kunnen komen. Onze project management tool kunt u eenvoudig gratis proberen via onze website. Wanneer uw proefperiode verloopt, kunt u eenvoudig een account aanmaken en de betaling plaatsen, waardoor u direct verder kunt met al uw werkzaamheden zonder hierbij hinder te ondervinden. Onze medewerkers kunnen u hier ook altijd bij ondersteunen met deskundig advies.

Ga slimmer te werk met onze producten

Teamleader is uw specialist op het gebied van efficiënt werken en plannen van projecten. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij u op ieder gebied van dienst kunnen zijn. Wij bieden een cloud-based oplossing voor CRM, projectmanagement en facturatie. Ons ultieme doel is om het Europese MKB slimmer te laten werken. Wij staan voor toegankelijkheid en efficiëntie. Wij denken vanuit het perspectief van een groeiend bedrijf, net als onze klanten. Daarnaast werken we aan het optimaliseren van onze alles-in-één CRM tool voor CRM, facturatie en projectmanagement. Zo kunnen wij u helpen om slimmer te werken. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.teamleader.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om te werken met onze producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn