Is uw wagen nog niet voorzien van een pushbar?

De Nederlandse wegen zijn altijd vol met verkeer en dat betekent dat een ongeluk ook altijd in een klein hoekje zit. Wanneer u een bedrijf heeft, zit u natuurlijk niet te wachten op ongelukken of schade. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer naar onze site te komen surfen om te zien welke onderdelen wij u kunnen leveren om te zorgen dat uw wagen nauwelijks schade zal oplopen wanneer deze betrokken is bij een (klein) ongeluk. Wij kunnen uw wagen namelijk voorzien van een pushbar. Wij hebben gemerkt dat veel mensen niet in de gaten hebben dat een pushbar niet aangebracht wordt enkel en alleen omdat het de auto een robuustere uitstraling geeft, maar vooral omdat het schade kan beperken. Gaat u maar bij uzelf na: wanneer u een auto schampt, is het beter om dit met een pushbar te doen, dan wanneer u de andere wagen frontaal met de neus aantikt. Dat leidt bijna altijd tot veel schade. Dergelijke vernielende klappen kunnen worden opgevangen door een pushbar waardoor u dus heel veel kostenposten kunt voorkomen. Geen wonder dus dat heel veel wagens uitgerust worden met een pushbar zodat de auto beter bewaard blijft. Wilt u ook graag een pushbar aanschaffen, dan raad ik u aan om een keer naar de site van ons bedrijf te komen kijken. Het adres van onze site is fun4cars.nl. Wij hebben hier voor iedere wagen de juiste pushbar gepresenteerd. Mocht u advies nodig hebben over welke pushbar voor uw wagen het meest geschikt is, dan kunt u altijd even met een van onze mensen contact opnemen.

Heeft u ook een treeplank nodig?

Als u nog meer onderdelen voor uw wagen wilt kopen, overweeg dan ook een keer om een treeplank aan te schaffen. Wanneer u namelijk een treeplank op uw auto aanbrengt, beschermt u uw wagen niet alleen nog beter, u maakt het uzelf ook gemakkelijker. U kunt namelijk met veel minder moeite in en uit de wagen stappen. Geen wonder dus dat veel mensen die de wagen moeten gebruiken om pakketjes te bezorgen, heel veel baat hebben bij een treeplank. Wij hebben voor u de treeplank die naadloos bij uw wagen past. Kijk daarom snel even in ons aanbod om te zien welke opties wij allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wanneer u bij ons een aankoop doet, u altijd een heel goede treeplank kunt vinden zonder dat u daar meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Onze onderdelen voldoen aan de Europese wetgeving

Wij willen u het beste aanbieden dat er op de markt verkrijgbaar is en daarom verkopen wij alleen maar producten die aan de regels en wetten van de Europese Unie voldoen. Zo weet u altijd zeker dat:

  • U de hoogste kwaliteit bij ons kunt inkopen
  • Uw wagen optimaal beschermd is tegen ongemakken
  • U lang toe kunt met onze onderdelen

Wij hopen dat wij u een indruk hebben kunnen geven van de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn