Jazzband met eigen Christmas song uit 2018

Jazzband met eigen Christmas song uit 2018Misschien heeft u al eens gehoord van de jazzband Chinese Taxidriver. Deze band staat onder bezielde leiding van Angèle de Jong, die al vele jaren muzikant is. Onlangs bracht deze band voor het eerst een eigen Christmas song uit, in 2018. Dit was voor de band een bijzonder moment, en zij hebben het nummer sindsdien al een aantal keer kunnen spelen. Het is natuurlijk niet altijd het moment voor een Christmas song, maar in 2018 hebben ze het nummer toch voldoende kunnen spelen om de reactie van hun publiek te kunnen polsen. Die was positief! De Christmas song uit 2018 zal hoogstwaarschijnlijk in 2019 ook nog wel te horen zijn bij optredens van deze jazzband. Naast dit nummer heeft de band talloze andere nummers in het repertoire. Bij optredens in het voorjaar, zomer en herfst worden dus geen kerstnummers gespeeld, maar put de band uit de rijke jazzhistorie voor swingende optredens. U kunt dus te allen tijde een optreden boeken van Chinese Taxidriver. Alleen rondom de kerst, als u dat wilt, brengen zij hun nieuwe christmas song uit 2018 ten gehore.

Eerste Christmas song in 2018 uitgebracht

Voor jazzband Chinese Taxidriver was het uitbrengen van hun Christmas song in 2018 een absoluut hoogtepunt. Voor elke band is het natuurlijk spannend om een eerste nummer op te nemen en te laten horen. Gelukkig zijn de leden van deze jazzband zeer ervaren muzikanten en kostte het weinig moeite het nummer te schrijven en op te nemen. Het is een hele uitdaging een origineel kerstliedje te schrijven. Er zijn immers al veel kerstliedjes gemaakt door wereldberoemde artiesten. Toch is het de band gelukt een nummer te maken met een frisse sound. Benieuwd naar deze Christmas song uit 2018? Kijk dan eens op https://ajcms.eu/christmas-song-2018/.

Jazzband boeken

Bent u ook na de kerstdagen nog op zoek naar een leuke band? Bijvoorbeeld voor een nieuwjaarsreceptie, verjaardagsfeest of bruiloft? Dan kan de jazzband Chinese Taxidriver een leuke optie zijn! Zij spelen dan niet alleen hun Christmas song uit 2018, maar ook andere jazznummers die een extra dimensie geven aan uw feest. U kunt de band boeken via de website van Angèle de Jong, via ajcms. Hier leest u meer over de band. De band komt uit Zuid Holland maar kan op alle denkbare locaties in Nederland spelen. Ze worden veel geboekt in de regio, maar het is ook mogelijk om in andere regio’s van Nederland een optreden te doen, bijvoorbeeld in:

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Zwolle
  • Groningen
  • Enschede
  • Den Bosch

Daarnaast zijn er nog veel andere opties mogelijk. Laat u dus niet tegenhouden door het feit dat uw feest bijvoorbeeld niet in Zuid Holland plaatsvindt. U moet wel rekening houden met eventuele extra reiskosten. De band bespreekt dit uiteraard met u als u een offerte opvraagt. Als u interesse heeft in een optreden van Chinese Taxidriver en hun Christmas song uit 2018 eens wilt horen, kunt u altijd op de website kijken en een demo beluisteren. Ook andere nummers staan hier, om door u beluisterd te worden. Liever een keer een afspraak maken? Ook dat kan! Neem dan contact op via de website, met Angèle de Jong. Door jarenlange ervaring weet de band de speellijst altijd goed af te stemmen op het feest. Daarover kunt u natuurlijk ook vooraf overleggen. Op verzoek kunnen er ook speciale nummers worden gemaakt, op bestelling. Bijvoorbeeld voor een jarige, een jubilaris of bijzondere gebeurtenis. Eigenlijk kan alles op het gebied van muziek voor u verzorgd worden door de leden van deze jazzband.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn