Webhosting in veilige handen met behulp van SSD en VPS

Als u een website maakt wilt u natuurlijk dat deze niet gehackt wordt door derden. De website moet het blijven doen en goed toegankelijk zijn voor uw klanten of andere bezoekers. Helaas is het tegenwoordig steeds vaker raak als het gaat om hacks. Grote, belangrijke websites in Nederland zijn regelmatig het slachtoffer van DDOS-aanvallen. Hiermee is de website een tijd onbereikbaar. Dat is vervelend, vooral als uw klanten hierdoor bijvoorbeeld geen gebruik kunnen maken van uw website. Er zijn immers talloze ondernemingen in Nederland die via hun website een dienst aanbieden. Denk dan aan het afspelen van filmpjes, muziek, of het verkopen van informatie. U kunt als ondernemer echte verliezen lijden bij een hack op uw website. Zorg er daarom altijd voor dat uw website goed beveiligd is en uw hosting in handen is van een erkende partij. Een van de partijen die u hiervoor in kunt zetten is bijvoorbeeld Xitens. Xitens kan u helpen uw website op te zetten. U host hier al een domein voor enkele euro’s per jaar. Bovendien kan een expert uw website opzetten met behulp van een bekend systeem. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal
  • Websitebaker

Het is uiteraard ook mogelijk om zélf uw website te beheren. Bent u echter digitaal niet zo sterk en wilt u dit liever uitbesteden? Denk dan eens aan Xitens. U bereikt Xitens via https://www.xitens.nl/blog/vps-op-ssd. Deze partij kan uw website beveiligen met behulp van SSD en VPS. SSD en VPS zijn afkortingen voor technieken en systemen die uw website beveiligen tegen aanvallen van buiten. Meer weten over SSD en VPS, en wat deze kunnen betekenen voor uw website? Kijk dan eens op de website van Xitens. Hier staat duidelijk uitgelegd wat SSD en VPS zijn. Als u geïnteresseerd bent in één van de diensten van Xitens op het gebied van webhosting, SSD of VPS, kunt u uiteraard ook terecht bij Xitens. Bestaande websites kunnen ook voorzien worden van de juiste beveiligingscodes, ook met behulp van SSL. Dit is een extra beveiliging die bijvoorbeeld veilig betaalverkeer in uw webshop mogelijk maakt.

Meer weten over SSD en VPS

Wilt u als ondernemer meer weten over SSD en VPS? U kunt online veel informatie vinden over allerlei technieken om uw website te optimaliseren. Xitens kan u bovendien wegwijs maken als het aankomt op VPS en SSD. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen, via https://www.xitens.nl/blog/vps-op-ssd. Een medewerker van Xitens kan bovendien advies op maat geven. Hiervoor maakt u een afspraak met Xitens. Het voordeel van werken met Xitens is dat u altijd gebruik kunt maken van de support-afdeling. Deze kan u helpen als u vragen of problemen heeft met SSD of VPS op uw website. Ook andere vragen zijn welkom bij onze helpdesk. U krijgt gegarandeerd een oplossing als u al klant bent van Xitens, en uw website die u via Xitens heeft gekocht, gebreken vertoont.

Website inrichten

Wilt u een website maar weet u niet waar u moet beginnen? Zijn SSD en VPS termen voor u die u totaal onbekend voorkomen? Kom dan vooral eens langs bij Xitens. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website aan al uw wensen voldoet, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Een goede website vereist absoluut geen kennis van webdesign. U moet alleen de juiste partij kennen om uw website voor u op te zetten! Wij maken graag kennis met u en uw onderneming. Bezoek ons eens in Zeewolde of neem contact op via de contactgegevens die u vindt op de website.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn