Laat het nog soepeler verlopen met behulp van glijmiddel

Als de zaken lekker glijden, dan is er niks aan de hand en kun je optimaal genieten van de daad. Maar als het wat minder soepel glijdt, dan kun je wel wat glijmiddel van condoom.nl gebruiken. Glijmiddel moet niet gezien worden als een middel om een bepaald defect te verhelpen. Het is eerder een soort seksspeeltje waarmee je het genot kunt intensiveren. Want ook als de vagina kletsnat is en de penis er zonder moeite inglijdt, dan nog kan glijmiddel voor een ervaring zorgen die het nog lekkerder maakt. Daarnaast heb je verschillende soorten van glijmiddelen. Zo heb je ook middelen op basis van siliconen. Deze zijn handig omdat ze de penis voorzien van een soort extra laag. Dat betekent dat het directe contact tussen penis en vagina net iets minder is en daardoor kun je het als man vaak makkelijker volhouden,. De intensiteit is er niet direct veel minder om, maar de prikkels hebben minder directe toegang tot je genotscentrum. Dat kan uitkomst bieden als je het lang wilt volhouden. Daar komt bij dat een dergelijk glijmiddel de penis ook beschermt door deze extra laag. Dus als je heel lang door zou gaan, dan heb je ook minder snel last van irritaties en roodheid. Maar je hebt ook glijmiddel op waterbasis. Dit middel zorgt ervoor dat alles soepel glijdt en maakt dat je toch nog kunt genieten van de directe prikkels. Nadeel is wel dat actieve seks het glijmiddel als het ware verbruikt. Dus je moet af en toe even een nieuwe lading toevoegen. Voordeel daarvan is dat je niet afhankelijk bent van de natuur. Dus als je na een stevige vrijpartij klaar bent voor ronde twee en merkt dat het allemaal wat stugger gaat dan ronde 1, dan heb je altijd glijmiddel bij de hand om het weer in orde te maken. Nu is het wel zo dat je nogal wat opties hebt als het op glijmiddelen aankomt. En deze opties vind je lang niet altijd in de fysieke winkels. De Kruidvat zou een hele sectie moeten wijden aan glijmiddelen en dat is uiteraard voor een drogist wat overdreven. Daarom is een webwinkel als condoom.nl vaak een betere optie, want hier kun je gemakkelijk een groot assortiment bekijken van uiteenlopende glijmiddelen. En dit kun je op je gemak doen vanuit je eigen woning. Je hoeft dus niet in de winkel naar de glijmiddelen te staren, terwijl je blikken om je heen probeert te negeren. Surf daarom snel naar condoom.nl en bestel. 

Glijmiddel bestel je voordelig en discreet op condoom.nl

Niemand hoeft in principe te weten dat je dit soort artikelen bestelt. Het is een priv├ęzaak en dus is het van belang dat het glijmiddel discreet wordt verzonden. Daar hoef je je bij deze winkel geen zorgen over te maken. Alles wordt netjes op tijd en anoniem verzonden. Dus niemand zal weten wat jij ontvangt van de postbode. 

Bestel ook andere artikelen via de site

Mocht je je seksleven nog wat extra pit willen geven, dan kun je bij deze webwinkel ook vele andere artikelen bestellen zoals: 

  • Vibrator 
  • condooms
  • Cockring

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn