Laat je ramen blinderen auto via Buitenbos Customs

De ramen van een auto zijn in de regel niet voorzien van een tint. De standaard ruiten zijn gewoon van normaal glas waardoor je maximale inkijk hebt en minimale bescherming tegen de zon. Als je daar vrede mee hebt, dan kun je prima met deze auto de weg op. Maar als je daar geen vrede mee hebt, dan kun de ramen blinderen auto via Buitenbos Customs. Er wordt dan een folie aangebracht op de ramen van de auto. Door ramen blinderen auto voorzie je de ruiten van een donkere tint. Hierdoor smelten de ramen ook meer samen met de rest van de auto, waardoor je een mooi strak uiterlijk krijgt. De auto oogt daardoor meteen een stuk stoerder. Een zwarte auto met zwart getinte ramen is immers gewoon een indrukwekkende wagen. Maar het gaat niet alleen maar om het uiterlijk, hoewel dit uiteraard mooi meegenomen is. Je profiteert bij ramen blinderen auto namelijk van veel voordelen. Zo heb je dankzij de folie veel meer privacy. Bij sommige tinten kun je er nog wel een beetje doorheen kijken, maar ook dan is de privacy al een stuk beter. Bij andere tinten die je bij ramen blinderen auto kunt gebruiken, is de inkijk volledige geĆ«limineerd. In dat geval heb je dus 100% privacy. Als je vaak in de file staat bijvoorbeeld en omringd bent door andere auto’s, dan is het wel fijn dat men niet van alle kanten bij je in de auto kan kijken. De auto wordt daardoor weer jouw eigen wereldje. Of je dan flink in je neus zit te peuteren of keihard meezingt met de muziek, niemand zal er erg in hebben. Een andere praktisch voordeel van ramen blinderen auto, is dat de folie ook zonwerend werkt. Met de folie op de ruiten voorkom je dat de zonnestralen de temperatuur in de auto flink verhogen. Dat is wel zo comfortabel als het hoogzomer is. De airco hoeft dan in ieder geval minder hard te werken. Verder word je dankzij ramen blinderen auto ook minder snel verblind door de zon. De zon komt niet meer op een felle manier de auto binnen. De felheid wordt dankzij de folie op de ruiten als het ware getemperd. Je hoeft geen zonnebril meer op te zetten in je auto als je kiest voor ramen blinderen auto bij Buitenbos Customs. Dat betekent dat de schadelijke UV straling ook grotendeels wordt tegengehouden door de folie op de ruiten. Omdat de zon dus minder krachtig naar binnen schijnt, voorkom je ook dat de bekleding van de auto snel verkleurt. Tot slot wordt ook de veiligheid beter, want de folie op de ruiten houdt het glas vastgeplakt wanneer het raam door een ongeval zou breken. Je hebt daardoor geen last van scherven.

Surf naar buitenboscustoms.nl om je ramen te blinderen auto

Als je meer wilt weten over ramen blinderen auto, dan kun je in ieder geval terecht op de site van buitenboscustoms.nl. Hier vind je van alles over onderwerpen als: 

  • De kosten
  • De wetgeving rondom ramen blinderen
  • De garantie 

Maak een afspraak via de site

Eenmaal op de site kun je direct een afspraak maken via de daarvoor bestemde knop. Tevens kun je via een andere knop een offerte aanvragen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn