Meer inzicht met Qlik Nprinting?

Rapportages van verschillende afdelingen altijd op tijd ontvangen in één format. Veel directeuren of managers van grote bedrijven zullen dat maar al te graag willen. Helaas gebeurt dit zelden, want elke afdeling heeft een andere werkwijze of werkt zelfs met verschillende software. Herkent u dit? Overweeg dan eens te gaan werken met Qlik Nprinting. Deze handige applicatie van de ontwikkelaars van Qlik, helpt u uw rapportages en analyses nog inzichtelijker te maken. Deze applicatie is perfect voor het werken met Qlik als overkoepelende Business Intelligence software, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met bekende programma’s als:

  • Microsoft Excel
  • Microsoft Word
  • Microsoft Powerpoint
  • Qlik Sense
  • Qlik View

Ook meer inzicht in uw rapportages? Of wilt u meer doen met de beschikbare informatie binnen uw bedrijf? Maak dan gebruik van Business Intelligence van Qlik, via provelu. De experts van provelu maken u graag wegwijs in de wereld van Business Intelligence. Zo neemt u voortaan beslissingen op echte, realtime data uit uw eigen organisatie. Met Business Intelligence verbetert u uw onderneming op basis van feiten, met bijzonder goede resultaten als gevolg. 

Mogelijkheden met Qlik Nprinting

Qlik Nprinting is dé tool voor het standaardiseren van rapportages en analyses. U kunt hiermee bijvoorbeeld rapporten die normaliter in Excel of Word worden gemaakt, uniform maken. Daarbij bieden Qlik en Qlik Nprinting veel meer inzicht in uw rapporten dan u tot nu toe heeft met standaardprogramma’s. Met Qlik Nprinting gaat u een stap verder, en komen uw data echt tot leven. U filtert bijvoorbeeld eenvoudig op de aspecten van uw rapport waar u op dat moment meer over wilt weten. Zo krijgt u alleen de informatie te zien die u op dat moment relevant vindt. Hiermee wordt het eenvoudiger conclusies te trekken uit uw data en met deze conclusies aan de slag te gaan. Zo ondervindt u de kracht van Business Intelligence: uw data gebruiken om verbeteringen door te voeren in uw organisatie. Ook de kracht van Qlik Nprinting ervaren? Neem dan nu contact op met provelu.nl. Veel bedrijven in diverse sectoren gingen u al voor, bijvoorbeeld ondernemingen in de agrarische sector, de bloementeelt en voedingssector. Welk bedrijf u ook bezit, Qlik en Qlik Nprinting zijn perfect voor de volgende stap in uw onderneming. 

Samenwerken met Qlik

Als u gebruik gaat maken van Qlik Nprinting wilt u natuurlijk dat al uw medewerkers hiervan kunnen profiteren en hier aan bij kunnen dragen. Daarom raden wij u aan Qlik View of Qlik Sense ook te implementeren. Met deze Qlik applicaties laat u uw medewerkers heel eenvoudig samenwerken om informatie van verschillende afdelingen te bundelen. Voor de juiste managementrapportages wilt u immers alle relevante informatie verzamelen op een enkele plek: uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapport. Qlik maakt het bijzonder eenvoudig samen te werken, met intuïtieve software die gemaakt is om te presteren. Onze Qlik-experts helpen u graag verder. Welke stappen wilt u zetten met uw bedrijf? Laat het ons weten en wij gaan met u aan de slag om uw Business Intelligence software en Qlik Nprinting te implementeren in uw organisatie. Voor u het weet maakt u gebruik van allesomvattende rapportages waar u écht wat aan heeft. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn