Voor het eerst een WordPress site beginnen

Over een maand begin ik aan een wereldreis en kan niet wachten om te vertrekken. Ik heb altijd al gedroomd om een lange reis te maken, maar had nooit het geld en durfde het niet aan. Een jaar geleden besloot ik om te gaan sparen voor de reis, want anders zou het nooit gebeuren. Ik heb ondertussen veel geld apart gezet, mijn baan opgezegd en mijn reis uitgestippeld. Ik wilde graag een WordPress site beginnen, zodat ik daar mijn belevenissen op kon schrijven. Ik vond het erg lastig om daar mee te starten, maar na enig onderzoek host ik nu de site via datact. Ik ben gek op reizen en probeer dat altijd zo veel mogelijk te doen. Vaak ga ik op reis met vrienden, maar ik vind het ook leuk om in mijn eentje op pad te gaan. Al jaren droom ik ervan om op een wereldreis te gaan, zodat ik weken achterelkaar kan reizen. Met een baan kan je vaak maar een paar weken weg, bij het bedrijf waar ik werkte mocht ik zelfs maar twee weken op reis. In een paar weken kan je niet veel zien en voordat je het weet is het vakantiegevoel al weer weg. Ik durfde nooit een wereldreis te plannen, omdat het veel geld kost, maar je hebt dan ook geen baan meer. Vorig jaar besloot ik om toch te gaan sparen, want anders zou het er misschien nooit van komen. Veel vrienden en familie vinden het een geweldig idee en willen graag op de hoogte blijven van mijn belevenissen. Het leek mij een goed idee om een WordPress site te beginnen, zodat ik daar verslagen en foto’s op kan plaatsen. Ik had echter totaal geen verstand van een WordPress site beginnen en moest daarom alles zelf nog uitzoeken.

Een WordPress site beginnen via datact

Online zocht naar meer informatie over hoe je een WordPress site beginnen kan en las dat je via een bedrijf de hosting moet regelen. Dit soort bedrijven zorgen voor de opslag en snelheid van de website. Er zijn bedrijven die speciale hosting aanbieden voor WordPress en zijn zorgen dat de website snel laad en voldoende opslag heeft. Ik las positieve verhalen over datact en besloot om bij hun meer informatie op te vragen. Via hun website kan je een handig stappenplan downloaden over hoe je een WordPress site beginnen kan. De hosting is daar erg goedkoop en eventueel kunnen zij een website voor je maken.

De website maken was niet moeilijk

Ik besloot om via dit bedrijf de hosting te regelen en de website staat sinds een paar weken online. Ik wilde graag van te voren een beetje oefenen en het blijkt dat een WordPress site beginnen niet moeilijk is. Het stappenplan van datact.nl is erg handig en hielp mij om te starten. Zij installeren automatisch WordPress, waardoor je niet technisch hoeft te zijn. Voor een WordPress site beginnen kan ik datact aanraden.

  • Ik las veel goede beoordelingen over dit bedrijf 
  • Op hun website staat een handig stappenplan
  • Je hoeft niet technisch te zijn voor de installatie
  • De hosting is hier goedkoop
  • Ze kunnen ook een website voor je maken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn