Met ons schadeherstelbedrijf in Hengelo staat u nooit in de kou

Uw auto is een vast onderdeel in uw leven. Hij brengt u van A naar B en dat op een veilige manier. Mits er niets aan de hand is met uw voertuig. Enige schade kan soms voor lastige situaties zorgen. Daarnaast ziet uw auto er minder mooi uit, wat u onbewust irritaties gaat opleveren. Daarom schakelt u nu een schadeherstelbedrijf in Hengelo in om al uw autoschade eenvoudig en snel opgelost te hebben. Autoschade Nijland, uw schadeherstelbedrijf in Hengelo, staat in contact met alle verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast hebben wij altijd een 24 uurs service, zodat u ook in de nacht met uw voertuig bij ons aan kunt kloppen. Zo hoeft u nooit langs de weg te blijven staan als uw auto het niet meer doet. Ons schadeherstelbedrijf in Hengelo u graag meer uit over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog meer vragen heeft.

Ons schadeherstelbedrijf in Hengelo doet meer dan alleen schade

Indien u schade heeft aan uw auto kunt u ons schadeherstelbedrijf in Hengelo inschakelen. Bij ons schadeherstelbedrijf in Hengelo kunnen wij op een snelle en vakkundige manier uw auto laten maken. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, zonder tussenkomst van schade-experts. Zodra u bij ons schadeherstelbedrijf in Hengelo binnenkomt, wordt de schade door een van onze vakmensen getaxeerd en op de foto gezet. Deze informatie gaat naar uw verzekeringsmaatschappij. Daarna plannen wij uw voertuig in en geven wij u zo nodig vervangend vervoer. In de tussentijd werken wij verder aan de schade, zorgen wij voor het contact met de verzekeringsmaatschappij en worden er indien mogelijk nieuwe onderdelen besteld. Zodra ons schadeherstelbedrijf in Hengelo klaar is met de reparatie van uw auto, zorgen wij dat uw auto van binnen en van buiten gereinigd wordt en wordt afgeleverd met een Focwa garantiebewijs. Met dit bewijst heeft u vier jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden. Bij ons schadeherstelbedrijf in Hengelo kunt u ook terecht voor:

  • Spot repair
  • Uitlijnen
  • Restylen
  • Ruitreparaties

Indien u meer wilt weten over bovenstaande reparaties, kijk dan op http://www.autoschadenijland.nl/. Hier staan alle reparaties uitvoerig beschreven, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden. Natuurlijk geven wij u hier ook een uitvoerige blik in al onze samenwerkingsverbanden, zodat u in een oogopslag ziet dat u bij ons terecht kunt. Wacht daarom niet te snel en neem direct contact met ons op om uw schade te melden. Hoe sneller u actie onderneemt, des te sneller hebben wij uw auto weer gerepareerd. En dat terwijl alle zorgen bij u weggenomen worden. Wij regelen namelijk alles voor u.

Vakkundig opgeleide mensen zorgen dat uw auto weer rijdt

Autoschade Nijland is uw specialist op het gebied van autoschade. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Onze goede reputatie en ervaring zorgen ervoor dat wij iedere dag klaar kunnen staan om de schade aan uw voertuig te repareren. Na de operatie heeft u altijd een Focwa garantiebewijs, zodat u altijd zeven jaar garantie heeft op al onze werkzaamheden. Al onze medewerkers zijn daarnaast vakkundig opgeleid en hebben de benodigde diploma’s. Zo weten zij niet alleen alles van het vak, maar kunnen wij ook voldoen aan de strenge milieueisen. Wilt u meer informatie over ons, onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan direct contact met ons op middels de contactgegevens op onze website. Hier kunt u ook direct uw schade melden. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om een afspraak in te plannen en het proces met u te bespreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn