Taalcursus Frans

Taalcursus FransDoe jij regelmatig zaken in Frankrijk? Dan is het volgen van een taalcursus Frans geen slechte keus! Natuurlijk leert eigenlijk iedereen ter wereld het Engels, je kunt dus ook in de taal met elkaar communiceren. Maar toch is dit niet altijd handig. Je bent dan immers allebei aan het spreken in een taal die je niet vanaf je geboorte al spreekt. Daardoor kunnen er al snel misverstanden ontstaan. Als jullie allebei voor een verkeerde vertaling van een bepaald woord kiezen, bijvoorbeeld, kunnen er vreemde ideeën bestaan over wat de ander nu bedoelt. Volg jij een taalcursus Frans, dan kun jij je echter in de moedertaal van de ander uitdrukken. Je kunt dan natuurlijk nog steeds fouten maken, maar de ander zal dan eerder begrijpen wat jij eigenlijk bedoelde. Bovendien hoeft dan maar een van jullie de vertaalslag te maken en dat scheelt toch zeker in het hele gesprek. Het wordt een stuk gemakkelijker om met elkaar te communiceren. Bovendien zal de Franse of Fransman met wie je spreekt het ook zeker waarderen dat jij de moeite neemt om je in hun moedertaal uit te drukken. Een taalcursus Frans volgen levert jou dan ook echt voordelen op!

Specifieke taalcursus Frans volgen

Nu is het natuurlijk wel zo dat jij niet bij iedere taalcursus Frans baat hebt. Er zijn natuurlijk basisvaardigheden die iedereen moet leren, maar jij wilt waarschijnlijk een heel specifieke woordenschat leren kennen. Jij hebt het immers over heel andere zaken wanneer je de taal spreekt dan iemand die enkel naar Frankrijk gaat voor een vakantie. Je zult dus een specifieke woordenschat willen hebben, specifieke woorden willen leren die voor jouw werk goed van pas komen. Dat betekent dat je ook een taalcursus Frans wilt volgen die aansluit bij wat jij wilt leren. Dit kan lang niet bij alle talenscholen, ook omdat degenen die daar werken zelf niet altijd over die specifieke kennis beschikken. Het kan dus best lastig zijn om een cursus te vinden die aansluit bij de wensen die jij hebt. Daarbij is het ook nog zo dat het bij sommige scholen zo is dat je er alleen mondeling aan de slag gaat en bij anderen is het zo dat je ook schriftelijke vaardigheden leert. Er zijn dus veel verschillen als het gaat over dergelijke cursussen en het is dus zaak om een taalcursus Frans te vinden die past bij wat jij zoekt.

Native speaker

Wil jij een taalcursus Frans volgen waarbij:

  • jij specifieke woorden leert
  • het lesmateriaal aangepast wordt aan jouw wensen
  • je naar wens mondeling of schriftelijk werkt

Dan doe je er goed aan om te kiezen voor taalschool Le Français Sur Mesure! Hier krijg je les van een native speaker en dat heeft natuurlijk absoluut voordelen! Zo kan deze persoon jou al die woorden leren die je niet standaard leert op een dergelijke cursus. Ook kun je niet alleen de zakelijk juiste termen leren, je kunt ook gewone ontspannen omgangstaal oefenen. Op die manier kun je ook na het werk gezellig met elkaar babbelen. Tijdens deze taalcursus Frans kun je ook je schriftelijke vaardigheden oefenen, als dit voor jou van belang is. Als jij regelmatig e-mails of brieven naar Franse bedrijven moet sturen, dan kan dit natuurlijk heel goed van pas komen! Met andere woorden, de lessen worden echt aangepast aan jouw wensen, zodat jij die kennis opdoet die jij nodig hebt! Er heerst tijdens de lessen bovendien een veilige sfeer, zodat je ook durft te proberen en niet bang bent om fouten te maken. Wil jij meer weten over deze taalcursus Frans? Kijk dan op lefrancaissurmesure.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn