Prachtige parketvloeren in Tilburg

Mijn man en ik zijn al tijden van plan om de vloerbedekking in onze woonkamer te vervangen voor parket. We hebben nu hoogpolige vloerbedekking en dat ligt er al zo lang in dat op sommige plekken de slijtageplekken goed zichtbaar zijn. Het is dus hoog tijd om een nieuwe vloer te laten leggen en omdat we geen vloerbedekking meer willen zijn we op zoek gegaan naar parketvloeren in Tilburg. Mijn man vind parket de mooiste oplossing en omdat er zo veel verschillende soorten parket zijn, hebben we ons op deze parketvloeren in Tilburg georiënteerd.

Het beste adres voor parketvloeren in Tilburg

Via www.vorselaars-houtenvloeren.nl zijn we terecht gekomen bij Vorselaars Houten Vloeren en dit is volgens ons het beste adres voor parketvloeren in Tilburg. Hier kun je terecht voor parketvloeren met:

  • Verschillende kleuren
  • Verschillende motieven
  • Ondervloeren
  • Advies over het leggen

We hebben ons goed laten adviseren over deze parketvloeren in Tilburg, want wij hebben nog nooit parket in ons huis gehad en kennen ook niet veel mensen die wel parket in hun huis hebben. We moeten het dus hebben van de kundigheid van de verkoper en van het advies dat we hier krijgen. Natuurlijk hebben we op internet ook al even wat meer informatie gezocht, maar hoe objectief dat is, blijft altijd maar te bezien. We hebben ons wel verdiept in de verschillende soorten parketvloeren in Tilburg en daarbij zijn we al snel tot de conclusie gekomen dat we in ieder geval een parketvloer met rechte planken willen. We vinden motieven als vierkanten, diamanten en visgraatmotieven mooi, maar te druk voor in ons eigen huis. We houden van een rustige uitstraling, waarbij juist de warme kleur van het parket ervoor moet zorgen dat onze woonkamer een royale uitstraling krijgt. Het is heel mooi om bij deze speciaalzaak te ontdekken dat er voor parketvloeren in Tilburg voldoende keus is in het soort vloer dat wij zoeken. We hebben uitgebreid advies gevraagd over de details waarop we moeten letten bij het aanschaffen van één van de parketvloeren in Tilburg en over het leggen ervan. We zijn heel vriendelijk geholpen in deze showroom en hebben alles geleerd over het parket. Van het gebruik van de juiste ondervloer, eventuele lijm die voor de parketvloer gebruikt moet worden, het onderhoud van parketvloeren. Alles wat van belang is om te weten over parketvloeren hebben we hier uitgelegd gekregen. Ook over het onderhoud na meerdere jaren, zoals het opschuren van een vloer bijvoorbeeld of het oliën van het hout van de parketvloer. Mijn man was van plan om zelf de parketvloer aan te leggen en dit is mogelijk maar het is ook mogelijk om de parketvloeren in Tilburg te laten leggen. Hier had ik zelf meer een goed gevoel bij, want een parketvloer is een aankoop waarbij je zeker wilt zijn dat die goed gelegd wordt. Mijn man heeft hier gelukkig al snel in toegegeven en we hebben de parketvloer die we uiteindelijk hebben gekozen ook professioneel laten leggen.

Zeer goede service en een uitstekende prijs

We zijn erg te spreken over de service die we kregen bij de selectie tussen alle parketvloeren in Tilburg en bij het leggen van de door ons gekozen vloer. We hebben alle afmetingen doorgegeven en er is natuurlijk rekening gehouden met het feit dat mijn man een berekening niet helemaal goed had gedaan. Daardoor is de parketvloer heel strak in de woonkamer gelegd en het resultaat is absoluut prachtig. We hebben een heel mooie en warme parketvloer uitgekozen die echt stijlvol staat in onze woonkamer. Wat dat betreft hadden we ons geen beter adres voor parketvloeren in Tilburg kunnen wensen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn