Nieuw kantoormeubilair kopen

Ik heb een erg leuke baan als analist bij een ICT bedrijf in Amsterdam. Ik werk bijna twee jaar voor dit bedrijf en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. We hebben een team van verschillende jonge mensen en kan goed met ze samenwerken. Ik werk meestal aan een groot project tegelijk, maar vaak samen met verschillende afdelingen. Doordat ik met de verschillende afdelingen werk is mijn baan vaak toch erg afwisselend. Door veel te samenwerken met andere afdelingen heb ik een goed idee van wat er gaande is in het bedrijf. Als analist zit je vaak veel achter de computer en heb je vaak niet door wat er in het bedrijf aan het afspelen is. Maar doordat ik regelmatig met andere projecten bezig ben, zie en hoor ik toch best veel. Ik vind het niet erg om veel achter de computer te zitten, maar het heeft ook nadelen. Op een dag krijg je weinig beweging en de hele dag zitten is vaak ook niet goed voor je rug. Ik probeer elk uur een klein rondje te lopen om toch wat beweging te krijgen en loop vaak een stukje tijdens de lunch. Ik zou eigenlijk goed moeten opletten hoe ik zit, want dat kan rugklachten voorkomen. Maar soms let je daar niet op en ga je vanzelf verkeerd zitten. Af en toe komt er iemand op het kantoor die kijkt naar de stand van de bureaus en de stoelen, zodat je in de juiste houding zit. Maar als je zelf niet goed gaat zitten, kan je al snel klachten krijgen. Ik heb nu een tijdje last van mijn rug en heb dat aangegeven bij mijn baas. Ik herinnerde me dat bij het vorige bedrijf waar ik werkte ze speciaal kantoormeubilair hadden. Ze hadden bijvoorbeeld tafels waarvan je de hoogte kan verstellen zodat je staand kan werken. Ik gaf bij mijn baas aan dat ik dacht dat kantoormeubilair zoals dat zou helpen bij mij. Hij vond het een goed idee en zei dat ik nieuwe kantoormeubilair mocht uitzoeken.   

Kantoormeubilair via Shiraz

In ons bedrijf is het gebruikelijk dat de officemanager zich bezighoudt met kantoormeubilair, maar omdat dit een specifiek geval was, mocht ik zelf wat uitzoeken. Dat mocht zolang het binnen het budget viel. Ik had een gesprek met de officemanager en zij zei dat ze normaal veel kantoormeubilair kochten bij Shiraz en dacht dat het goed was om hier te gaan kijken. Op shiraz.nl kon ik de catalogus inzien, om te zien wat het aanbod was. Hier vond ik veel verschillende opties voor kantoormeubilair, ook veel ergonomische meubels en accessoires. Ik vond een bureau dat precies kan wat ik zocht en het paste binnen het budget. Het was een bureau zoals bij mijn oude werk, waarmee je staand kan werken. Voor de zekerheid besprak ik mijn keuze met de officemanager en zij keurde mijn keuze goed.

Bureau netjes geleverd met uitleg

Het bureau dat ik had uitgekozen was niet op voorraad, daarom werd het een aantal weken later geleverd. De levering ging erg goed, wat ze hadden het bureau netjes op mijn plaats gezet en gaven mij uitleg over het gebruik. Zo wist ik precies wat de beste stand voor mij was. Ik gebruik het bureau nu een aantal weken en werk ook veel staand. Ik merk dat ik bijna geen last meer heb van mijn rug, het lijkt dus te werken.

Shiraz is een goede keuze voor kantoormeubilair

  • Ze hebben veel keuze
  • Ook verschillende ergonomische opties
  • Alle meubels worden op locatie geleverd
  • Indien nodig geven ze uitleg en informatie
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn