Ons kind gaat altijd met plezier naar de tso

Een aantal jaar geleden is ons kind voor het eerst naar de basisschool gegaan. In het begin zorgen wij er als ouders voor dat wij tussen de middag thuis bleven om onze dochter zelf op te kunnen vangen tijdens de lunch. Toen onze dochter na een tijdje een beetje gewend was aan de school, hebben wij besloten om gebruik te gaan maken van de tso die op haar school werd aangeboden. De afkorting ‘tso’ staat voor Tussenschoolse opvang. Zoals dit woord al zegt, betekent dit dus dat er een opvangmoment geregeld wordt voor het kind tussen de middag. Wij moesten namelijk altijd een rooster maken om ons kind op te vangen en dat was niet altijd eenvoudig aangezien zowel mijn man als ik een drukke baan hebben. Vandaar dat de tso voor ons ook heel ideaal was. Het belangrijkste voor ons was, en is, echter het feit dat de tso ook voor ons kind goed zou zijn. Wij hebben daarom al bij het uitkiezen van de school gekeken waar wij een goede opvang konden inschakelen. Wij hadden al van heel veel mensen in onze omgeving gehoord dat wij voor Kinderstralen zouden moeten kiezen. Kinderstralen verzorgt namelijk heel goede tso en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Toen wij hoorden dat Kinderstralen daarom actief was op de school waar wij onze dochter graag zouden willen brengen, waren wij daar heel erg gelukkig mee. Het is namelijk zo dat wanneer Kinderstralen de tso op zich neemt op de school van je kind, je er zeker van kunt zijn dat alles in goede banen komt. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van de opvang van Kinderstralen en wij merken dat onze dochter het ook altijd heel erg prettig vindt om tijdens de middag op school te blijven.

Kinderstralen verzorgt goede tso voor onze dochter

Toen wij onze dochter voor het eerst op haar school lieten op de tso waar mensen van Kinderstralen worden ingezet, vonden wij dat natuurlijk wel een beetje spannend. Je weet namelijk nooit hoe je kind reageert op vernieuwingen, maar wij merkten al heel snel dat onze dochter het heel erg fijn vond op de tso. Het is namelijk zo dat men de tso hier niet opvat als moment waarop slechts even gegeten moet worden, men beschouwt de opvang als een moment om weer op te laden voor de tweede helft van de dag. Voor onze dochter is de tso dan ook altijd een heerlijk rustpunt op een drukke dag en wij merken dat het haar heel erg goed doet om hier het eten op te eten dat wij haar als ouders hebben meegegeven. Het fijne is dat de mensen die voor Kinderstralen werken ook heel goed zijn met kinderen en de kinderen precies de aandacht geven die zij verdienen. Mocht u daarom aan mij willen vragen of ik Kinderstralen zou aanraden, dan kan ik niet anders dan zeggen dat ik ieder kind de zorg van de mensen van Kinderstralen zou aanraden. Kijk daarom even op de site van tso Kinderstralen wanneer u meer over dit onderwerp zou willen weten.

Wij zijn dik tevreden

Wij merken dat onze dochter altijd heel erg goed kan opladen tijdens de tussenschoolse opvang en wij hebben er dan ook geen seconde spijt van gehad om onze dochter aan te melden voor deze opvang. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over de opvang
  • onze dochter maakt altijd met veel plezier gebruik van deze opvang
  • de mensen van Kinderstralen zijn uitermate professioneel en deskundig

Kijk voor meer informatie op kinderstralen.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn