Private dining in Haarlem

Eind november waren mijn vriendin en ik 5 jaar samen en ik wilde graag iets bijzonders voor haar doen. Het leek me leuk om haar mee te nemen naar haar geboortestad, Haarlem, waar ze nog steeds veel familie heeft wonen, en daar iets leuks organiseren. Het was best lastig om iets te verzinnen voor een 5-jarig jubileum. Je bent al erg vaak uit eten geweest, bent al eens samen op vakantie gegaan en hebt veel cadeautjes al een keer gegeven. Na een paar avonden flink zoeken vond ik iets heel origineels: private dining. Private dining is een concept waarbij de kok langskomt om speciaal voor jou iets te koken. Dat zorgt voor een heel romantische setting, waar je echt de tijd kunt maken voor elkaar. Dat leek me dus wel wat; het was weer eens wat anders dan gewoon uit eten! Ik ben gaan zoeken naar private dining in Haarlem en kwam terecht bij Anne Fleur Sanders, Creative Chef. Op haar website, annefleursanders.nl, vond ik alle informatie waar ik naar opzoek was. Waarom heb ik voor haar arrangement gekozen?

  • Bij jou thuis of op locatie
  • Zelf een menu samenstellen
  • Geen reiskosten rondom Haarlem
  • Geen afwas!

Om te beginnen mag je zelf kiezen waar het etentje zal plaatsvinden. Dat mag bij jou thuis zijn, maar ook op een vooraf besproken locatie. Wij wonen zelf momenteel niet in Haarlem, dus het was prettig dat ik in goed overleg een plek kon uitzoeken waar de verrassing zou plaatsvinden. Na een gezellig dagje in de stad zouden we daarheen komen voor een heerlijk diner! Ik was zeer te spreken over de manier waarop de communicatie verliep. Er werd goed meegedacht, maar ik hield wel zelf de controle over de avond. Wil jij weten wat private dining nou precies inhoudt? Surf dan naar bovenstaande site en bekijk de mogelijkheden!

Private dining: eigen menu en geen afwas

Een tweede voordeel van dit arrangement was dat ik het menu zelf kon samenstellen. Mijn vriendin heeft een lactose-intolerantie, dus ik had het liefst dat alle gerechten zonder melk werden bereid. Dat was natuurlijk even puzzelen, maar uiteindelijk kwamen we tot een zeer geslaagde kaart. Mijn vriendin mocht zelfs nog een aantal keuzes maken, dat vond ze erg leuk! Omdat Anne Fleur Sanders werkt in de omgeving van Haarlem, hoefde we geen reiskosten te betalen. Ze kwam helemaal gratis naar onze locatie toe. Tot slot, misschien wel het belangrijkste pluspunt van private dining: geen afwas! Na het eten staat het je helemaal vrij om weer lekker je eigen ding te doen. We zijn nog even door de stad gelopen en zijn daarna weer op huis aan gegaan. Wil jij ook iets romantisch organiseren voor je vriend of vriendin? Dan is private dining een uitstekende optie! Ga snel naar de site en bekijk alle prijzen. Ook lees je daar reacties van andere mensen die al eens met dit concept hebben kennisgemaakt. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Een gezellige high tea of een heerlijke bruidstaart

Je kunt bij dit bedrijf niet alleen terecht voor private dining, maar ook voor een leuke high tea, of een prachtige bruidstaart. Je zult versteld staan van de kwaliteit en de heerlijke smaken. Neem gerust contact op via het contactformulier op de site, of stuur een e-mail voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek, dat ook telefonisch kan plaatsvinden, kun je al je wensen doorgeven en komt het arrangement echt tot leven. Wil jij ook iets unieks doen voor je partner? Kom dan snel langs en maak je keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn