Ik huurde een schilder uit Oegstgeest in

Ik heb afgelopen zomer mijn huis laten opknappen want deze was al ruim tien jaar niet meer aangepakt. Dat was aan de buitenkant al heel erg duidelijk te zien, maar aan de binnenkant was het zelfs niet te missen. De verf bladerde van het plafond af en ik schaamde mij soms om bezoek bij mij thuis te ontvangen. Ik had echter nooit genoeg geld om deze klus te realiseren en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of er misschien ook bedrijven in mijn omgeving waren die mij voor een mooie prijs van dienst zouden kunnen zijn. Ik ben daarom even gaan Googelen op ‘schilder Oegstgeest’ en toen kwam ik terecht op de site van ZJ-Schilderwerken. Deze schilder uit Oegstgeest sprak mij meteen heel erg aan omdat ik zag dat dit bedrijf van vele markten thuis was. Deze mensen bieden namelijk niet alleen hoogwaardig schilderwerk aan, maar kunnen u ook van dienst zijn wanneer u bijvoorbeeld glasvezelbehang wilt laten aanbrengen. Dat was in mijn geval ook nodig en dus wilde ik graag met dit bedrijf samen gaan werken. Ik heb daarom deze schilder uit Oegstgeest een keer uitgenodigd om de schade eens te komen opnemen en zo kon ik al binnen een heel korte tijd een offerte aanvragen bij dit bedrijf. Deze schilder uit Oegstgeest was daar heel snel mee, ik had hem geloof ik al binnen twee dagen nadat ik een medewerker over de vloer had gehad in mijn digitale postvakje. Dat vond ik heel erg prettig. Deze schilder uit Oegstgeest maakte daarom ook meteen al een heel goede indruk en die indruk zou later nog veel beter worden toen ik zag hoe ontzettend snel en nauwkeurig deze mensen te werk gingen. Dat was voor mij heel erg prettig om te merken.

Deze schilder uit Oegstgeest adviseerde mij om Airmix spuitwerk toe te passen

Toen ik de offerte in mijn postvakje zag liggen, las ik dat deze schilder uit Oegstgeest mij aanraadde om op de muur van de keuken Airmix spuitwerk toe te passen. Ik had hier nog nooit van gehoord en ik vermoed dat de schilder uit Oegstgeest dit ook al in de gaten had, want er zat een uitgebreide beschrijving bij van waarom dit beter zou zijn voor mij. Ik vond het daarom heel prettig om te merken dat deze schilder uit Oegstgeest zo goed met mij meedacht en ik heb hem daarom ook meteen groen licht gegeven. Ik had al op de site gelezen dat bij dit bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staat en vandaar dat ik graag met dit bedrijf wilde samenwerken. Ik wilde namelijk niet alleen graag goed voor het milieu zijn, ook voor mezelf vond ik het beter om van goede materialen gebruik te gaan maken. Aangezien dit bedrijf al meer dan dertig jaar ervaring heeft in deze branche, kon ik erop vertrouwen dat zij precies wisten waar ze mee bezig waren. Vandaar dat ik ook graag met dit bedrijf wilde gaan samenwerken.

Mijn huis is weer als nieuw

Mijn huis is inmiddels helemaal klaar en ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat. Deze schilder uit Oegstgeest heeft fantastisch werk geleverd en dat bevalt mij heel goed. Een overzicht van de verrichte taken:

  • er is nieuw glasvezelbehang aangebracht
  • de muren zijn behandeld met Airmix spuitwerk
  • in de gang is spachtelputz aangebracht

Ik raad dit bedrijf aan iedereen van harte aan. Wilt u weten wat men voor u kan doen? Kijk dan snel even op de site ZJ-Schilderwerken.nl voor nog veel meer interessante informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn