Mok bedrukken? Kies dan voor prachtigkado.nl

Een attent cadeau is het leukste om te geven. Daarom zijn cadeaus voor volwassenen altijd net even iets leuker om te geven. Want juist zij waarderen de gedachte erachter. Kinderen zijn bijvoorbeeld helemaal niet bezig met de gedachte achter een cadeau. Voor hen maakt het ook niet uit van wie ze het krijgen, zolang ze het maar ontvangen. Het is leuk om de blijdschap te zien in het kind, maar je krijgt niet direct evenveel waardering terug. Als je een volwassene gewoon geeft wat hij of zij op het verlanglijstje heeft gezet, dan is er ook weinig emotionele activiteit. Maar als je zelf een cadeau bedenkt en hierbij heel erg let op het gebaar en de gedachte achter het cadeau, dan weet je vrij zeker dat het goed komt met diezelfde emotionele reactie. Op het moment dat een cadeau een bepaalde persoonlijke lading mee krijgt, dan schiet het presentje meteen richting de onderbuik gevoelens. Dat is natuurlijk erg prettig om verschillende redenen. Allereerst laat je op een relatief subtiele manier zien dat je om de andere persoon geeft. Je hebt immers laten zien dat je goed hebt nagedacht over het cadeau, want je hebt niet zonder meer iets gekocht wat de andere wil hebben. Want dat laatste vergt nauwelijks inspanning. Je kunt dat vaak zelf met minimale inspanning online regelen. Als de persoon in kwestie een boek wil hebben, dan kun je deze toevoegen aan het winkelmandje op bol.com. Vervolgens kun je eventueel nog iets leuks voor jezelf erbij bestellen, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen en dan ben je klaar. het cadeau is dan prettig, want het past prima bij de wensen van de ontvanger, maar het ontbeert de persoonlijke notitie. Deze kun je echter wel toevoegen door een opdracht in het boek te schrijven. Als je echter een mok laat bedrukken, dan laat je zien dat je goed hebt nagedacht over het cadeau. Je laat ook zien dat je niet zo maar even iets hebt bestelt, want als je een mok gaat bedrukken, dan moet je ook op zoek gaan naar een geschikte foto die je op de mok kunt laten drukken. Je moet dus sowieso iets meer moeite doen om er een leuk cadeau van te maken. De ontvanger heeft dit natuurlijk ook door en zal daarom juist het gebaar en de moeite die je hebt gedaan extra waarderen. Daardoor krijg het cadeau, in dit geval dus een bedrukte mok, extra sentimentele waarde. Daardoor zal het feit dat jij een mok laat bedrukken je ook geen windeieren opleveren. Want het cadeau zal na het ontvangen altijd doen herinneren aan jou en je attente gebaar.

Waar kan ik een mok laten bedrukken?

Na het lezen van het bovenstaande ben je natuurlijk volledig overtuigt van het feit dat het een heel goed idee is om een mok te bedrukken. Maar dit kun je niet zelf doen natuurlijk en dus heb je de hulp nodig van een professioneel bedrijf waar ze voor jou de mok kunnen bedrukken. Je wilt echter een attent cadeau geven, maar dat wil niet zeggen dat je daarom heel veel moeite wilt gaan besteden aan het cadeau. Gelukkig is een mok bedrukken heel eenvoudig. Je kunt dit zelfs eenvoudig online regelen via prachtigkado.nl. Hier kun je ook allerlei andere artikelen laten bedrukken zoals:

  • Ondergoed
  • Snoeppotten
  • Saunalaken
  • Koksmuts

Ga naar de site en ontdek hoe je de mok kunt bedrukken

Als je wilt weten hoe het werkt met een mok bedrukken, dan kun je terecht op de site. Hier staat namelijk precies uitgelegd wat er zoal bij komt kijken als je een mok wilt bedrukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn