Opvouwbare tasjes bedrukken

Met name in deze tijd is opvouwbare tasjes bedrukken met uw bedrijfslogo zeker een aanrader. Nu de plastic tassen niet meer zo makkelijk worden uitgedeeld, worden dit soort tassen steeds vaker gebruikt. Ze zijn eenvoudig op te bergen in een handtas of zelfs in de jaszak. Wanneer u een tas nodig hebt, dan tovert u deze binnen een paar tellen tevoorschijn. Ze worden daarom regelmatig verkocht in de winkels, maar als promotiecadeau kunnen ze het heel goed doen. Mocht het voor u weer tijd zijn om nieuwe promotieartikelen aan te schaffen, dan is opvouwbare tasjes bedrukken een goede optie. Bij JM Promotions bieden zij deze tasjes aan in verschillende kleuren, allemaal makkelijk te hergebruiken en op te vouwen. Met dit cadeau zet u uw bedrijf meteen neer als een organisatie die het milieu en duurzaamheid onder de aandacht heeft. Dat is tenslotte een goede boodschap om door te geven. Zeker als dit ook past bij de diensten of producten van uw organisatie. Bekijk op jmpromotions.nl wat zij voor u kunnen betekenen voor de opvouwbare tasjes bedrukken. Direct zal duidelijk zijn dat zij de beste partij voor u zijn om deze tassen helemaal representatief te maken voor uw bedrijf. U heeft de keus uit verschillende kleuren en modellen, maar allemaal voorzien van een handige opvouw- of opbergmogelijkheid om de tas makkelijk mee te nemen.

Flitsende opvouwbare tasjes bedrukken van begin tot eind

Vanaf het begin van het productieproces is JM Promotions betrokken bij het opvouwbare tasjes bedrukken. Hierdoor kunnen zij u allerlei mogelijkheden voorleggen en de tasjes zo origineel mogelijk maken. U hoeft niet vast te zitten aan de modellen of uitvoeringen die gepresenteerd staan op jmpromotions.nl. Neem op uw gemak alle mogelijkheden door. Zij bieden namelijk verschillende soorten modellen:

  • Opvouwbare tas met vast opbergzakje
  • Opvouwbare tas met los opbergzakje
  • Opvouwbare tas opvouwbaar tot etui
  • Opvouwbare tas custom-made opbergzakje

Naast deze modellen heeft u naast de opvouwmogelijkheden ook nog het formaat, de kleur, de vorm en het materiaal te bepalen voor de opvouwbare tasjes bedrukken. Naast kleuren kunt u natuurlijk ook kiezen voor mooie prints of foto’s om op de tasjes te zetten. De tasjes worden door JM Promotions zelf gemaakt en dat geeft de mogelijkheid de opdruk groter af te drukken. Hetzelfde geldt voor de afmetingen die zij specifieker kunnen maken op basis van uw voorstellen. Stel daarom gerust uw wensen voor. Dankzij het complete productieproces kan JM Promotions originele opvouwbare tasjes bedrukken.

Voor originele en standaard uitvoeringen

Als u specifieke eisen heeft voor de opvouwbare tasjes bedrukken, dan kan de levertijd wat langer zijn. De standaardmodellen heeft JM Promotions voornamelijk op voorraad. Mocht u toch tevreden zijn met deze modellen, dan kunnen zij hierop natuurlijk uw bedrijfsgegevens op bedrukken en heeft u de partij snel in bezit. Binnen 4 werkdagen kunnen de tassen al bedrukt en wel afgeleverd worden. Dit is een goede optie als u op korte termijn een partij vouwbare winkeltasjes nodig heeft. Mocht u nog alle tijd hebben, dan raad JM Promotions aan toch te kiezen voor de specifiekere eisen. Bespreek dit gerust met een medewerker van JM Promotions. Wellicht weet u niet goed hoe u uw bedrijf zo origineel mogelijk via een opvouwbaar tasje kunt promoten. JM Promotions beschikt over voldoende ervaring in opvouwbare tasjes bedrukken om u hierin goed bij te staan. Nadat u alles heeft doorgenomen en akkoord bent gegaan met de offerte, dan wordt de productie in gang gezet. Het streven is na ongeveer 3 weken de tassen bij u af te leveren. Heeft u interesse opvouwbare tasjes bedrukken bij JM Promotions? Vraag dan een offerte aan via de website jmpromotions.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn