Waar kun je een comfortabele tent huren in Drenthe?

Drenthe is een van de mooiste provincies die ons land rijk is. Niet voor niets willen zoveel mensen elk jaar opnieuw tijdens hun vakantie een tent huren in Drenthe. Als je echt een mooi plekje zoekt en je wilt graag verblijven op een camping met een kleinschalig karakter, dan is Camping de Berken misschien wel precies wat je zoekt. Deze camping heeft namelijk een prachtige ligging middenin de Drentse natuur, en u gaat er gegarandeerd helemaal tot rust komen. Het ligt namelijk in Gasseltje, wat midden op de Hondsrug ligt, oftewel tussen de drie steden Assen, Emmen en Groningen in. Een tent huren in Drenthe als je graag ook af en toe de stad in wilt is op deze camping dus ideaal! Je rijdt van hieruit namelijk zo naar een van deze leuke steden en kunt er dus heel gemakkelijk een dagje op uit. Wist je trouwens dat je op deze camping allerlei opties hebt voor het huren van een accommodatie met je eigen privé-sanitair? Dit is in verband met de regels rondom het coronavirus natuurlijk heel belangrijk. Er is wel heel erg veel vraag naar dus als je graag een tent wil huren in Drenthe met je eigen sanitair zou ik niet te lang wachten met boeken. Heb je echter je eigen sanitair tot je beschikking, oftewel kom je met een eigen caravan of camper? Dan kun je natuurlijk te allen tijden terecht op deze fijne, kindvriendelijke camping in het mooie Drenthe.

Een tent huren in Drenthe met de kinderen

De reden dat Camping De Berken zo populair is is dat ze heel veel speelgelegenheden hebben voor kinderen. Ze hebben namelijk zowel veel speeltuintjes verdeeld over de hele camping (buiten), als een super toffe indoor speeltuin. Ook als het slecht weer is kunnen de kinderen zich dus vermaken, of dat nu in de indoor speeltuin is waar ze kunnen klimmen en klauteren, of in de knutselzolder, waar ze allerlei leuke werkjes kunnen maken. Op Camping De Berken een tent huren in Drenthe om samen met de kinderen naartoe te gaan is dus voor hen een garantie op veel vakantieplezier. En doordat er ook nog verscheidene zwemplassen vlakbij de camping liggen kunnen jullie ook nog eens lekker een dagje gaan zwemmen als het lekker weer is, voor het ultieme vakantiegevoel!

Een tent huren in Drenthe met goede recensies

Camping De Berken bestaat al heel lang, en dat merk je. Ze hebben jarenlang gebouwd aan hun reputatie en inmiddels super veel goede recensies ontvangen. Een tent huren in Drenthe voelt toch prettig op een camping die door de ANWB met maar liefst een 9.4 wordt beoordeeld, niet? Dit ligt uiteraard niet alleen aan het feit dat ze zoveel leuke dingen te doen hebben voor kinderen, maar ook aan de prachtige ligging, het super schone sanitair en het feit dat al het groen op deze camping heel goed is bijgehouden. Wat de reden ook is dat je een tent wil huren in Drenthe, op deze camping ga je zeker genieten van je vakantie. Maar twijfel niet te lang, want de plekken met eigen sanitair gaan rap, en als je zelf geen caravan of camper hebt kun je dus niet altijd meer op deze camping terecht!

https://www.campingdeberken.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn