Wij wilden graag ons huisdier opbaren in Utrecht

Wij wilden graag ons huisdier opbaren in UtrechtVorige maand merkten wij dat onze hond niet helemaal goed was. Hij wilde namelijk niet goed meer eten en hij leek ook erg moe. Dat vonden wij geen goed teken en daarom zijn wij maar een keer naar de dierenarts gegaan om te kijken wat er misschien aan de hand kon zijn. De uitslag was een grote schok; onze trouwe viervoeter bleek een ernstige ziekte te hebben en kon daar ook niet meer van genezen worden. De ziekte bleek namelijk al in een ver stadium te zijn en het enige wat wij konden doen, was afscheid nemen. De hond zou namelijk niet lang meer te leven hebben. Dat vonden wij een grote klap, wij waren namelijk zeer gehecht aan onze hond en wij hadden hem ook al heel erg lang. Wij zijn toen meteen al onze afspraken gaan afzeggen en wij hebben toen na een paar dagen onze hond laten inslapen omdat hij zienderogen aftakelde. Toen hij overleden was, wilden wij ons huisdier opbaren in een ruimte die daar geschikt voor was. Bij ons thuis was namelijk niet echt een optie omdat wij maar een klein huis hebben. Wij wisten niet of er een mogelijkheid was voor het huisdier opbaren bij ons in Utrecht, en dus hebben wij maar eens even op het internet gekeken of wij ons huisdier opbaren konden ergens in onze provincie. Dat bleek het geval te zijn. Toen wij namelijk even gingen googelen op ‘huisdier opbaren’ kwamen wij terecht op de site van Notre-Repos.nl. Dit is een uitvaartverzorger in Utrecht en deze mensen hebben zich ook gericht op het verzorgen van een uitvaart voor je huisdier. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook een keer contact met deze mensen gelegd omdat wij graag bij hen ons huisdier opbaren wilden. Wij werden meteen heel vriendelijk te woord gestaan en wij hebben meteen alle informatie gekregen die wij nodig hadden.

Wij konden hier ons huisdier opbaren en in alle rust afscheid nemen

Sommige mensen vinden het huisdier opbaren niet nodig, maar wij hebben altijd heel veel van onze hond gehouden en wij wilden ons huisdier opbaren laten in een ruimte waar wij goed afscheid konden nemen. Wij zijn daarom ook dankbaar dat wij de mensen van Notre-Repos.nl hebben weten te vinden en dat zij ons zo goed hebben weten te helpen. Wij zijn heel blij dat deze mensen een ruimte beschikbaar hadden waar wij ons huisdier opbaren konden. Wij kunnen nu dan ook terugkijken op een heel mooi afscheid van onze trouwe viervoeter. Wij hebben dit als heel prettig ervaren. Bovendien was de service van Notre-Repos.nl heel erg goed. Men doet er echt alles aan om alles tot in de puntjes te faciliteren en dat alles doen ze tegen een heel goede prijs. Men vindt het hier belangrijk dat je goed afscheid kunt nemen van je huisdier en niet dat men bakken met geld verdiend. Dat is iets wat hen te prijzen staat vind ik en ik zou daarom ook iedereen willen aanraden om een keer met deze mensen in contact te treden wanneer u ook een huisdier heeft dat overleden is.

Dit bedrijf verzorgt ook de uitvaart van mensen

Wanneer u zelf een uitvaartverzorger zoekt om een uitvaart van een mens te organiseren, kunt u dit bedrijf ook inschakelen. Men heeft namelijk alles in huis om de uitvaart tot in de puntjes te verzorgen. Denk hierbij aan:

  • het verzorgen van een kist voor de overledene
  • het laten drukken van rouwkaarten
  • het bestellen van bloemen voor op de kist

Ik hoop u van voldoende informatie te hebben voorzien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn