Wilt u een boerderij kopen in Gelderland of Overijssel? Noaber Makelaardij staat u bij!

Bent u opzoek naar een boerderij in Overijssel of Gelderland om te kopen? Dan helpen wij van noaber Makelaardij u graag verder. Wij zijn jarenlange ervaren makelaars die deze provincies als geen ander kennen. Met ons grote netwerk gaan wij graag opzoek met u naar uw droom boerderij om te kopen op het platteland. Gaandeweg de bezichtigingen wordt het steeds duidelijker welke wensen u heeft en welke stijl wel of niet bij u past. Gezamenlijk vinden wij de boerderij die u graag wilt kopen in Overijssel of Gelderland. Benieuwd naar onze mogelijkheden of ons huidige aanbod? Bezoek dan eens onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!

Boerderij kopen in Overijssel of Gelderland

Wilt u ook graag wonen op het platteland in een mooie boerderij met eventueel dieren? Het is mogelijk in Overijssel en Gelderland! noaber Makelaardij heeft de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. U kunt bij ons een zoekopdracht achterlaten of gezamenlijk met ons opzoek gaan naar uw droomboerderij om te kopen in Overijssel of Gelderland. Deze provincies staat garant voor ruimte, rust en natuur! Wij hanteren een bewuste en uitgebreide koopprocedure. Zodra u ervan overtuigd bent dat u dé boerderij hebt gevonden die u graag wilt kopen, is het tijd om vast te stellen wat de echte waarde is en wat u er zelf voorover heeft. Wij werken altijd met een taxatie, zodat u gericht een bod kunt uitbrengen naar waarde. Mochten er eventuele beperkingen zijn, dan worden deze gevonden en meegenomen in de onderhandelingen. Denk bijvoorbeeld aan erfpachtregelingen, de gesteldheid van de grond, zakelijke rechten of voorkeursrechten. Daarbij wordt de staat en het onderhoud meegenomen van het pand. Ten slotte wordt gecontroleerd of de vraagprijs in verhouding is tot andere verkochte boerderijen in Overijssel of Gelderland. Voor het kopen van uw boerderij via ons als noaber Makelaardij betaalt u dus inderdaad iets meer, maar u krijgt hiervoor veel meer terug. Een verkeerde aankoop of onduidelijke koopclausules kunnen u namelijk al snel tienduizenden euro’s kosten!

Bouwkundig inzicht voor

Is de boerderij getaxeerd? Dan kunt u tevens overwegen om de bouwkundige constructie te laten controleren voor de koop van uw boerderij in Gelderland of Overijssel. Boerderijen kunnen wel honderden jaren oud zijn. Om er zeker van te kunnen zijn dat u boerderij veilig is om in te wonen, kunt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Hiermee kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid van de bouwkundige staat. Dit wordt allemaal vastgelegd in een bouwkundig rapport en is zeker geen overbodige luxe bij de koop van een boerderij.
Met dit rapport krijgt u veel meer inzicht in mogelijke onvoorziene kosten. Uiteraard dient daarnaast rekening te worden gehouden met het bestemmingsplan van het grondstuk. Kan de rood voor rood regeling worden toegepast? Als alles gecontroleerd is en u graag tot koop wilt overgaan, is het goed om te weten dat wij u op basis van jarenlange ervaring hebben begeleid. Ten slotte zijn de juridische en economische aspecten goed onderzocht. Daarbij zullen wij onderhandelingstechnisch de zaken net iets slimmer aanpakken, waardoor u binnenkort uw droom boerderij in Gelderland of Overijssel kunt gaan kopen!

  • Voorkom grote financiële risico’s
  • Deskundige adviezen
  • Altijd op basis van een taxatierapport
  • Volledig op de hoogte van alle belangrijke wetten en regelgeving
  • Geheel ontzorgt uw droom boerderij kopen
  • Betrokken en vriendelijke professionals
  • Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod
  • Uitgebreid netwerk
  • Gericht opzoek

noaber Makelaardij is uw specialist in Overijssel en Gelderland als u graag uw boerderij wilt kopen! Vraag meer informatie aan over onze deskundige dienstverlening of ons actuele aanbod boerderijen of bezoek onze website: Noarber.nu! Wij staan voor u klaar. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn