Time management training gezocht? Tijdwinst.com voor professionele trainingen in heel Nederland!

Bent u opzoek naar een betrouwbare en efficiënte time management training? Dan bent u bij ons van Tijdwinst.com in goede handen. Wij verzorgen in heel Nederland trainingen voor het ontwikkelen van vaardigheden omtrent time management. U leert om te gaan met tijdgebrek, onderbrekingen en krijgt handvatten mee voor het stellen van prioriteiten en grenzen. Een time management training duurt maar één dag en geeft u alle informatie mee om weer grip te krijgen op uw eigen werkzaamheden. Ga overvolle agenda’s en oneindige to-do lijsten tegen en kies voor de meest gewilde 1-daagse time management training van Tijdwinst.com! Duizenden andere professionals gingen u al voor. Hierna kunt u weer met plezier en rust aan de slag op het werk!

Time management training

De meeste professionals volgen een training bij ons als zij eigenlijk al langere tijd onvoldoende tijd hebben en druk ervaren tijdens de werkzaamheden. Elke dag doet u er alles aan om de achterstand bij te werken, wat vrij traag verloopt met alle onderbrekingen. Op een gegeven moment bent u het ook gewoon zat om telkens deze strijd te voeren. Er lijkt geen einde aan te komen en het is misschien lastig om prioriteiten en grenzen te stellen. Iedereen wil zijn of haar werk graag goed doen, maar daarvoor zijn grenzen noodzakelijk. Kwaliteit kost tijd. Neemt u of krijgt u teveel hooi op uw vork? Dan kunt u geen kwaliteit meer garanderen. Het wordt bijna ‘productie draaien’. Mocht dit toch gebeuren, hoe stelt u dan de juiste prioriteiten? Het is nooit mogelijk om iedereen tevreden te houden. Houdt u dit langere tijd vol dan heeft u ook gauw het punt bereikt dat het werk niet meer leuk is en het alleen maar extra zorgen geeft. Kortom, tijd voor grote veranderingen! Volg onze time management training bij u in de buurt en krijg alle kennis en handvatten die u nodig hebt om weer grip te krijgen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Time management vaardigheden ontwikkelen

Wij begrijpen dat u het ontzettend druk heeft. Gun uzelf daarom de tijd en volg een time management training bij Tijdwinst.com. De trainingen zijn overal in heel Nederland te volgen en geven u gelijk zoveel meer inzicht en vaardigheden mee, waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt. Wij hebben speciaal voor werkend Nederland een ééndaagse training ontwikkeld, waarin u een enorme boost met informatie krijgt omtrent time management. Op een betrokken en informele wijze leren wij u hoe u weer grip krijgt op uw agenda en to-do list.

Onze time management training biedt u het volgende:

  • Tijdwinst – efficiënter leren werken 
  • Focus – concentratie houden op uw planning en werkzaamheden
  • Stressvrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere taken
  • Overzicht – vergeet geen belangrijke zaken en houdt u agenda overzichtelijk
  • Resultaatgericht – leg de focus op resultaten/eisen en stel op basis daarvan prioriteiten
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen
  • Balans – een betere balans tussen werk en privé creëren
  • Rust – werkdag eindigen met meer rust

Tijdens deze training krijgen uw timemanagement vaardigheden dus een grote boost waar u veel voordeel aan zult beleven. Zowel tijdens de werkzaamheden als erna. Zelfs in de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving! Duidelijkheid, begrip en eerlijkheid blijken telkens weer cruciale aspecten te zijn. Bekijk onze agenda met alle time management trainingen bij u in de regio gelijk online: timemanagement.net/! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn