Zoek jij een uitdagende bijbaan in de horeca?

Sinds studenten geen studiefinanciering kunnen krijgen, betekent dit dat zij op zoek moeten gaan naar werk wanneer zij hun studieschuld graag zo laag mogelijk willen houden. Wij willen jou daarom uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben wanneer je op zoek bent naar een leuke bijbaan in de horeca. Wij kunnen jou namelijk aan een spannende bijbaan in de horeca helpen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is even naar onze site komen kijken om te zien wat wij allemaal te bieden hebben. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die op zoek zijn naar een bijbaan in de horeca. Wij zorgen er graag voor dat wij jou kunnen aannemen. Wij hebben namelijk een bedrijf dat ingeschakeld kan worden door mensen die op zoek zijn naar goed horecapersoneel. Vandaar dat wij ook van jou vragen wanneer je solliciteert voor een bijbaan in de horeca, dat je over de nodige ervaring beschikt. Wij willen namelijk graag de goede naam van ons bedrijf in stand houden. Dat betekent dus ook dat wanneer jij bij ons een bijbaan in de horeca aanneemt, je een goed salaris mag verwachten. Wij vragen namelijk iets van jou en wij geven jou daar uiteraard ook weer iets voor terug. Wil jij daarom graag een keer weten wat wij jou allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over een uitdagende bijbaan in de horeca? Kom dan snel een keer naar Fourparties surfen. Hier kun je namelijk snel alles vinden over ons bedrijf. Heel veel mensen hebben reeds onze diensten ingeschakeld en zij waren allemaal heel erg tevreden over onze diensten. Wij hopen daarom ook dat jij een keer wilt komen kijken wat wij allemaal voor jou kunnen doen. Wij horen graag van je want wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Bij ons kun je een goede bijbaan in de horeca krijgen

Wanneer je graag een leuke bijbaan in de horeca wilt hebben, moet je bij ons zijn. Bij Fourparties.nl werken heel veel studenten die een passie hebben voor het horecavak. Wij willen jou daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij doorgaans te werk gaan. Wanneer je je cv goed in orde hebt, willen wij je vragen om deze vandaag nog naar ons op te sturen wanneer je graag een bijbaan in de horeca zou willen hebben. Wij zorgen er graag voor dat je snel bericht van ons ontvangt. Wij laten je weten of wij vinden of je in aanmerking komt voor een bijbaan in de horeca of niet. Uiteraard zullen wij jou altijd van repliek voorzien wanneer wij vinden dat je niet in aanmerking komt voor deze baan. Zo weet jij ook waar je nog aan kunt gaan werken. Uiteraard mag je het later alsnog een keer proberen wanneer je bij ons afgewezen wordt als je bijvoorbeeld nog te weinig ervaring hebt.

Wanneer wil je gaan beginnen?

Als jij graag bij ons aan de slag wilt gaan, hopen wij snel een keer iets van je te mogen horen. Wij staan voor je klaar om je te ontvangen voor een sollicitatiegesprek. Kortom:

  • wij hopen jouw sollicitatiebrief snel te mogen ontvangen
  • wij horen graag van je
  • wij kunnen jou een heel leuke baan met veel afwisseling bieden

wij hopen je snel een keer te mogen spreken. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf vandaag nog even op onze site Fourparties.nl. Hier vind je alles over ons bedrijf wat je wilt weten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn