Bridgewater geurkaas kopen

Mijn vriendin en ik vullen elkaar goed aan in huis. Mijn vriendin vindt het leuk om kleine dingetjes en decoratie voor in huis te kopen. Zij zorgt er voor dat alles er leuk uitziet en dat het huis als thuis aanvoelt. Ze koopt bijvoorbeeld vaak bloemen die het huis opvrolijken en zodat het in de woonkamer lekker ruikt. Een paar keer per jaar past ze de kleuren aan in huis, zodat de decoratie beter past bij het seizoen. Voor mij is elektronica belangrijker en zorg dat wij goede apparatuur kopen en de nieuwste technieken hebben in huis. Ik vind het belangrijk dat wij een goed geluidssysteem hebben en een mooie televisie. Mijn vriendin en ik weten dit van elkaar, hierdoor laten wij elkaar deze beslissingen nemen. Zij zorgt voor een mooie inrichting en ik voor de elektronica. Veel koppels hebben ruzie over de inrichting, omdat ze altijd alles samen willen beslissen. Wat de ene persoon mooi vindt, dat vindt de ander niet mooi. Mijn zusje heeft dit probleem met haar vriend en ze kunnen het nooit eens worden. Mijn vriendin en ik hebben hier nooit ruzie over. Vaak koopt ze erg leuke dingen en maakt ze er iets moois van. Een half jaar geleden had ze bijvoorbeeld geurkaars van Bridgewater gekocht. We waren een weekendje weg en zij wilde graag een woonwinkel bezoeken. Daar kocht ze een geurkaars van Bridgewater. Eerst snapte ik niet goed waarom we een geurkaars moesten kopen, maar zij vond het een erg leuk product. De geurkaars rook lekker, maar ik wist niet waar we de kaars zouden plaatsen. Toen we thuiskwamen zette ze de geurkaars van Bridgewater in de badkamer en dat was een goed idee. We steken de kaars af en toe aan en het ruikt erg lekker in de badkamer.

Nieuwe producten van Bridgewater kopen

De geurkaars was bijna op en we wilden graag een nieuwe kaars kopen. We hadden de kaars gekocht tijdens ons weekendje weg en wisten niet of we het ergens anders konden kopen. Bij woonwinkels in de buurt hadden we nog nooit producten van dit merk gezien. We hoopten dat we een webshop konden vinden waar we de geurkaars konden kopen. Online zochten we naar webshops en we vonden verschillende websites. We vonden ook de officiële website van Bridgewater bridgewaterwebshop. Op de website van Bridgewater zagen we veel verschillende producten te koop, niet alleen geurkaarsen, maar ook geurzakjes, diffusers en roomsprays. We konden hier de geurkaars kopen die we hiervoor gekocht hadden, maar er waren veel meer geuren beschikbaar. Mijn vriendin leek het leuk om een aantal producten te kopen voor in huis. Zo konden we kijken welke geuren we lekker vinden en ze kan ze in verschillende kamers plaatsen. De producten waren op de websites goedkoper dan bij de woonwinkel waar we ze de vorige keer hadden gekocht. Samen zochten we een aantal geuren uit die ons lekker leken en we plaatsen de bestelling.

Veel lekkere producten

Een paar dagen later kwam onze bestelling binnen. Mijn vriendin kon niet wachten om de doos te openen, om de producten te zien. We hadden 5 producten van Bridgewater gekocht en ze ruiken allemaal erg lekker. We hebben besloten dat we er nu 3 gebruiken en de andere producten bergen we tijdelijk op. We hebben geurkaarsen geplaatst in de badkamer en het toilet en geurzakjes in onze slaapkamer. Wij vinden de producten van Bridgewater erg leuk en kunnen de website van dit merk aanraden.

  • Ze verkopen veel verschillende producten
  • Er zijn veel geuren beschikbaar
  • De producten waren niet duur
  • De producten ruiken erg lekker
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn