Dé spanplafond expert

Marcel Wesseling, van marcelwesseling.nl, is een expert in het plaatsen van spanplafonds. Hij heeft 12 jaar lang een bedrijf gehad met zijn broer en is daarna voor zichzelf begonnen. Hij is een eerlijke vakman, die ook eerlijke medewerkers in dienst heeft. Er wordt zich aan de afspraken gehouden en er wordt nauwkeurig gewerkt bij het plaatsen van een spanplafond. Maar wat is een spanplafond eigenlijk? Dat is een gespannen doek dat over ander materiaal, zoals een al bestaand plafond, kan worden gespannen. Het ziet eruit als een standaard plafond, omdat het doek heel strakgespannen wordt. Het doek wordt voornamelijk van kunststof materiaal gemaakt, zoals Pvc-folie of polyester. Een spanplafond gemaakt van polyester heeft een natuurlijke, matte uitstraling en lijkt op een gestucte plafond. Pvc-folie is zowel mat als met een glans te verkrijgen. Dus u heeft de keuze! Ze zijn dealer geworden van de merken Clipso en Dealer, waarvan de spanplafonds van zeer goede kwaliteit zijn en ze hebben ook nog eens een hoog afwerkingsniveau. Daardoor zal een spanplafond van deze merken er ontzettend strak en modern uitzien.

De voordelen van een spanplafond

Een spanplafond is een van de belangrijkste dingen van een ruimte, ook al zien mensen dat vaak over het hoofd. Bij het hebben van een goed spanplafond ziet de hele ruimte er meteen stukken beter uit! Denk maar aan een huis waarvan het plafond onafgemaakt is, terwijl het interieur en de muren hartstikke mooi zijn. Het huis heeft dan alsnog een mindere uitstraling. Marcel Wesseling kan het materiaal al binnen 1 á 2 dagen komen installeren. Dit komt door het feit dat het product eenvoudig aan een al bestaand plafond kan worden bevestigd en de meubels hoeven niet uit de ruimte gehaald te worden, zolang de meubels minimaal 1 meter van de rand staan. Een ander voordeel is dat de ze makkelijk schoon te maken zijn met warm water. Ook kun je jouw eigen plafond samenstellen, door bijvoorbeeld een print of afbeelding op het doek te laten printen. Een uniek plafond! En dan zijn we nog niet klaar met de voordelen. Bij www.marcelwesseling.nl worden de spanplafonds voordelig ingekocht en dit voordeel wordt doorberekend in de prijzen die voor de klanten gehanteerd worden. En natuurlijk wordt de rommel netjes opgeruimd. Dus wat zijn de voordelen?

  • Voordelig;
  • Snel;
  • Netjes;
  • Je hoeft zelf geen werk te verrichten.

Diensten

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werk van Marcel Wesseling, maar weet je nog niet of je jouw spanplafond door zijn bedrijf geïnstalleerd wil hebben? Hij geeft je de mogelijkheid om naar een van zijn twee showrooms te gaan. Elke dag kun je de showrooms bezichtigen bij Potzwonen aan de Textielstraat 28 te Haaksbergen of als je liever langskomt in het bedrijfspand: Metaalstraat 4 te Haaksbergen, waar ze elke laatste zaterdag van de maand aanwezig zullen zijn tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Een andere tijdstip is natuurlijk ook mogelijk, maar daarvoor kunt u het beste even een afspraak maken via www.marcelwesseling.nl. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de prijzen. Deze prijzen hangen van een aantal factoren af, zoals welk licht je eraan wil bevestigen en of je er een eigen print of foto op wil. Maar je hoeft nooit bang te zijn voor torenhoge kosten. Bij een spanplafond komt natuurlijk meer kijken:

  • Inbouwspots worden geïnstalleerd en de bedrading ernaartoe wordt aangelegd;
  • Het installeren van inbouwdimmers;
  • Plaatsen sterrenhemel;
  • Monteren van sierlijsten;
  • Geprint spanplafond;
  • Plaatsen spanwanden.

En zo zijn er nog veel meer dingen wat extra gedaan kan worden als je dat wenst. Marcel Wesseling Spanplafonds levert ook lichtwanden! Een echte eyecatcher.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn