Vind een passende schoen met orthopedie schoenen

Schoenen kopen doet u eenvoudig in de winkel. Tenminste, als u niet door verschillende oorzaken geen passende schoenen kunt vinden. Indien dit wel het geval is, kunt u terecht voor orthopedie schoenen. Deze orthopedie schoenen worden speciaal op maat gemaakt, zodat u altijd een passende schoen heeft. Orthopedische schoenen kunt u eenvoudig laten maken bij Dirksen Orthopedische Schoentechniek, uw orthopedist in Hoensbroek. Orthopedie schoenen zijn er in verschillende typen, waarover wij u graag meer willen vertellen. Zo weet u altijd waarvoor u kunt vragen in geval u orthopedie schoenen bij ons wilt laten aanmeten.

Orthopedie schoenen van de hoogste kwaliteit

Orthopedie schoenen kunnen voor veel mensen een goede uitkomst zijn. Indien u door verschillende oorzaken geen passende schoenen kunt vinden in een schoenenwinkel bijvoorbeeld. Daarnaast zijn orthopedie schoenen ook een goede uitkomst voor het verminderen van voetproblemen, die niet met een aanpassing aan confectieschoenen of een semi-orthopedische schoen te verhelpen zijn. Aandoeningen zoals reuma en diabetes kunnen deze voetproblemen veroorzaken, net als een ongeval of een aangeboren afwijking. De schachten van de orthopedie schoenen maken wij aan de hand van een foto, tekening of voorbeeld schoen. Al onze schachten worden gemaakt door ervaren snijders en stikkers. Daarnaast bent u bij onze orthopedie schoenen van nog een aantal zaken verzekerd:

  • Onze orthopedische schoenen passen altijd bij de laatste mode
  • Wij gebruiken alleen leer van hoogwaardige kwaliteit
  • De levertijd bedraagt slechts 8 werkdagen
  • Onze orthopedische schoenen zijn geheel naar uw wens

Zeker bij jongeren zijn schoenen die volgens de laatste modetrends zijn van belang. Door het gebruik van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied kunnen wij ervoor zorgen dat de schoenen een modern uiterlijk hebben. Desondanks moeten ze ook verantwoord blijven voor de voet. Daarom verkopen wij alleen orthopedie schoenen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Doordat wij de schoenen geheel naar wens maken, heeft u altijd een schoen die niet alleen goed past, maar ook geheel bij uw persoonlijkheid hoort. Laat u adviseren over de mogelijkheden door onze medewerkers en zie welke mogelijkheid het beste bij u past. Wij kunnen u namelijk alles vertellen over onze schoenen en hoe wij het perfecte eindresultaat kunnen creëren dat geheel naar uw wensen is vervaardigd.

Wij waarborgen hoogwaardige kwaliteit en service

Dirksen Orthopedische Schoentechniek, afgekort Dost, is uw specialist op het gebied van orthopedische schoenen. Wij zijn begonnen als onderwerkmakerij, maar zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volledige orthopedische werkplaats. Aan de hand van de opgedane kennis en ervaringen hebben wij onze reputatie in en rondom Hoensbroek kunnen verbeteren en kunnen groeien. Wij leveren alles dat bestaat uit producten die men in de orthopedische schoentechniek vervaardigd. Bij ons staan kwaliteit en levertijd hoog in het vaandel, waardoor u altijd binnen zeer korte tijd uw schoenen in huis heeft en ze daarbij altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dit waarborgen wij door ervaren personeel, transparantie binnen de organisatie, een continue procescontrol en nauw contact met de opdrachtgever. Wij vervaardigen al onze producten geheel naar wens, zodat ze optimaal aansluiten bij uw persoonlijkheid en ook bij onze bedrijfsvoering. Indien u meer informatie wilt rondom onze werkwijze, onze producten of de mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op dost-orthopedie.com. Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag door het beantwoorden van vragen en u te voorzien van deskundig advies. U kunt natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn