Wat is het beste schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Ik wilde mijn hele leven al mijn eigen restaurantketen beginnen. Een lange tijd had ik niet genoeg geld om de stap te zetten. In retrospectief had ik een aantal jaar geleden al de stap kunnen zetten, maar ik wilde destijds nog iets meer zekerheid hebben. Ik kocht een jaar geleden een pand in Rotterdam, en ik heb mijn tijd genomen om alles te renoveren en in te richten zoals ik het wilde hebben. De plek is nu een tijdje draaiende, maar als snel begon ik te merken dat het te veel werk was om zelf alles netjes en schoon te houden. Ik had een schoonmaakbedrijf in Rotterdam nodig dat me daarbij kon helpen. Ik heb voorheen al eens slechte ervaringen gehad met een ander schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Ik werkte destijds in een ander restaurant als een van de serveerders, maar ik had goed contact met de eigenaar van het restaurant. Wanneer de schoonmakers langs waren geweest, waren er altijd nog dingen vies. Sommige tafeltjes waren dan nog stoffig, de vloer was op bepaalde plekken nog plakkerig. Over het algemeen leverde ze erg slordig werk. Een keer is er waarschijnlijk een van de schoonmakers iets uit het restaurant meegenomen. Ik zal geen namen noemen, maar dat schoonmaakbedrijf bestaat nog steeds. In ieder geval wist ik zeker dat ik niet een soortgelijke ervaring wilde hebben in mijn beginnende restaurant. Daarom besloot ik een aantal maten van me die ook in de horeca werken te vragen of zij een goed schoonmaakbedrijf in Rotterdam kennen. Iedereen maakte gebruik van een ander schoonmaakbedrijf in Rotterdam, maar allemaal hadden ze een tijdje hun restaurant schoon laten maken door hetzelfde schoonmaakbedrijf. Bij dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam hadden ze allemaal goede ervaringen gehad. Het schoonmaakbedrijf is Van Vliet Bedrijfsdiensten. Ik besloot op een avond even op hun website te kijken om te kijken of het me wat beviel. De website is: (vanvlietbedrijfsdiensten.nl). Om de volgende redenen heb ik ervoor gekozen om met dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam in zee te gaan:

  • Het bedrijf heeft jarenlange ervaring.
  • Er is een kwaliteitscontrole waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt.
  • Er wordt een logboek bijgehouden, waardoor je als eigenaar altijd een goed overzicht hebt.

Ervaringen met dit schoonmaakbedrijf in Rotterdam.

Inmiddels loopt mijn restaurant een klein tijdje. Het gaat redelijk goed voor een beginnend restaurant. De schoonmakers doen het prima. Wanneer ze langs zijn geweest, is het ook daadwerkelijk schoon. Geen vieze tafels, stoffige glazen, vieze wc’s et cetera. En beter dan dat nog, alles staat er nog wanneer de schoonmakers langs zijn geweest. Ik kijk voor de zekerheid regelmatig in het logboek om te controleren of alles wel volgens schema gaat, maar tot nu toe gaat ook dat goed. Het mooiste hiervan is nog dat Van Vliet Bedrijfsdiensten een van de goedkopere schoonmaakbedrijven in Rotterdam is. Je krijgt wat dat betreft dus echt waar voor je geld. De werknemers zijn tot nu toe nog nooit naar me toegekomen om te melden dat er iets niet goed schoongemaakt is. Dat is iets waar ik me dus gelukkig geen zorgen over hoef te maken, met dank aan dit bedrijf.

Ik raad dit schoonmaakbedrijf aan iedereen aan

Omdat ik dus wat moeite had met het vinden van een goed schoonmaakbedrijf in Rotterdam, en omdat dit schoonmaakbedrijf me zo goed bevalt, vind ik het nodig om dit bedrijf aan iedereen in de omgeving Rotterdam of die een schoonmaakbedrijf wil inschakelen aan te raden. Het bedrijf maakt naast horecagelegenheden ook veel andere plekken schoon. Kijk maar eens op de website om je verder te informeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn