Fysio in Nieuwegein bij mijn eigen fitnessstudio

Sporten is voor mij echt een vorm van ontspanning en dat doe ik dan ook regelmatig bij mijn sportschool The Fitness Studio. Wat ik hier zo onwijs prettig aan vind is dat ze hier ook fysio in Nieuwegein aanbieden. Deze fysio in Nieuwegein heb ik nog nergens op deze manier aangeboden zien worden en juist de combinatie met het sporten is voor mij echt ideaal. Ik kom hier inmiddels al een tijdje en heb het gevoel dat het echt een verschil maakt met hoe ik mij voorheen voelde bij het sporten.

Waarvoor ik naar mijn fysio in Nieuwegein ga

Het sporten geeft voor mij een verjongend gevoel. Ik word over enkele maanden 52 en voel me een stuk jonger dan ik eigenlijk ben. Het sporten helpt daarin fantastisch, want ik doe:

  • Cardio
  • Gewichttraining
  • Af en toe spinning
  • Power yoga

Dat zijn dingen waarbij ik het heerlijk vind om mijn gedachten even te verzetten en mezelf een boost aan energie te geven. Mijn fysio in Nieuwegein helpt me daarbij om oude blessures uit het verleden onder controle te houden en nieuwe blessures te voorkomen. Dat is essentieel, want in het begin heb ik vrij snel een fout begaan bij de gewichttraining, waardoor ik een paar weken niet kon sporten zoals ik wilde. Niet alleen merkte ik dat in al mijn spieren en gewrichten, maar ik merkte dat ook vooral mentaal. Sporten is voor mij echt een uitlaatklep en dat moet dus ook soepel kunnen. Mijn fysio in Nieuwegein is erg professioneel hierin en weet precies waarom ik dit zo belangrijk vind en wat hierbij voor mij belangrijk is. Zo heb ik een nekhernia gehad en dat is dan weliswaar ruim twintig jaar geleden, de nek is wel een belangrijk onderdeel van je welzijn en voor mij een zwakke plek waar ik uiterst voorzichtig mee ben. Mijn onderrug speelt na de bevalling van mijn twee kinderen ook nog wel eens op, dus deze plekken zijn bij mijn fysio in Nieuwegein bekend en worden met regelmatige behandeling ondersteund. Dat wil niet zeggen dat ik alleen hiervoor naar mijn fysio in Nieuwegein ga. Ook mijn gewrichten in mijn knieën zijn niet meer wat ze geweest zijn. Ik heb geen last van overgewicht, maar toch heeft er in de loop der tijd wat slijtage plaatsgevonden aan het kraakbeen dat er in mijn gewrichten zit en ik heb daar nog best af en toe last van. Vooral als ik ’s ochtends wil gaan sporten en last heb van ochtendstijfheid dan is het wel zaak om daar wat mee te doen. Mijn fysio in Nieuwegein hoeft me niet altijd te behandelen, maar we zien elkaar regelmatig omdat de praktijk gelinkt is aan The Fitness Studio waar ik sport. Ik kan dus soms wel eens tussen neus en lippen aangeven dat ik ergens last van heb en dan kan ik vaak al snel daarvoor een afspraak maken. Ik kijk nog wel eens op thefitnessstudio.nl voor het rooster met trainingen en probeer dan een afspraak te combineren met mijn fysio in Nieuwegein. Dat is echt super handig.

Heel prettig en persoonlijk

Ik vind het zelf erg belangrijk om een goede klik te hebben met mijn fysio in Nieuwegein. Het is niet voor niets iemand die je eigenlijk je hele lichaam in handen geeft en dat is een kwestie van vertrouwen. Ik ben erg lovend over de aanpak en vind het heel fijn dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het geeft mij in ieder geval een prettig gevoel en daarom kom ik er ook al zo lang met zoveel plezier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn