Mijn WordPress in Nijmegen

Ik ben sinds kort een praktijk voor fysiotherapie begonnen in Nijmegen en daarom had ik een website nodig. Ik was daarvoor op zoek naar een developer in WordPress in Nijmegen, de stad van waaruit ik met mijn praktijk opereer. Waarom ik specifiek op zoek was naar WordPress in Nijmegen is omdat ik eerder een website voor een ander project heb gehad en die website was ook in WordPress gebouwd. Ik houd ervan dat je eenvoudig met thema’s kunt werken en het CMS is erg prettig in gebruik. Je kunt heel makkelijk zelf je eigen website bijwerken en als je iets even niet weet, dan staat er altijd wel informatie online die je kan helpen. Wat ik echter wel fijn vind is dat ik met een bureau kan werken dat WordPress in Nijmegen aanbiedt. Ik kan zo snel met hen schakelen, heb alles lekker dicht bij huis en als het moet dan rijd ik er even heen en bespreek ik wat ik wil. Laptop erbij, developer erbij, ideaal. Zo kan ik efficiënt met mijn kostbare tijd omgaan.

WordPress in Nijmegen door Monkey Vision

Ik ben uiteindelijk bij Monkey Vision aan tafel gekomen. Na wat Googlewerk kwam ik op hun website www.monkeyvision.nl terecht en las ik meer over het aanbod van diensten van dit bureau. De mogelijkheden waren daar al uitgebreid omschreven, maar ik wilde meer weten over hun diensten voor WordPress in Nijmegen. Alles verliep op rolletjes. Een afspraak was zo gemaakt door via de website mijn telefoonnummer achter te laat. Uiteraard kreeg ik de vraag waarom ik voor WordPress koos. Ik legde natuurlijk uit van mijn vorige ervaring, maar vertelde ook dat ik het belangrijk vind om:

  • Zelf eenvoudig foto’s te kunnen plaatsen
  • Teksten te kunnen toevoegen en bewerken
  • Altijd up-to-date wilde zijn qua techniek
  • Wilde werken met een plugin voor het plannen van afspraken

Ik werk voor mijn praktijk vrijwel alleen op afspraak en via mijn website wil ik dat men kan zien of ik beschikbaar ben en wanneer. Er kan tijd gereserveerd worden per half uur en dat wordt direct gesynchroniseerd met mijn agenda. Daarbij heb ik verder alles simpel gehouden en is een betaalsysteem niet nodig, maar is de mogelijkheid er wel om die later toe te voegen. Monkey Vision biedt met WordPress een goede, betrouwbare website en dat is wat ik nodig heb. Ze denken daarnaast goed mee.

Monkey Vision biedt meer

Zo bieden ze naast WordPress in Nijmegen ook aan om de website responsive te maken. Daarmee schaalt hij mee met alle verschillende apparaten waarop de website bekeken kan worden. Dat is fijn, want zo kunnen mensen ook gewoon met hun mobiele telefoon een afspraak maken via mijn website. Een ander voordeel bij deze WordPress in Nijmegen is dat SEO, dus zoekmachineoptimalisatie, wordt verzorgt en geïmplementeerd op de website. Er is een speciale plugin aan het CMS toegevoegd, waarmee de website geoptimaliseerd kan worden en volledig aan de richtlijnen van SEO kan voldoen. Dat is een enorme vooruitgang op de website waar ik eerder mee gewerkt had, want daarmee was het nog lastig om de site zo te optimaliseren dat hij goed vindbaar was in de diverse zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Monkey Vision ontzorgt me daarmee enorm en ik ben blij met hen mijn specialist voor WordPress in Nijmegen gevonden te hebben. Ze hebben direct ook de hosting geregeld en we hebben duidelijke afspraken kunnen maken over het onderhoud van de website en het uitvoeren van eventuele updates. Ook is mijn website direct van een SSL-certificaat voorzien, zodat de site ook volledig voldoet aan alle eisen rondom privacywetgeving en veiligheid. Dat geeft een gerust gevoel.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn