Scooter leasen

Wist jij dat je een scooter leasen kunt? Veel mensen zijn niet bekend met deze mogelijkheid en dat is jammer. Als jij een voertuig nodig hebt, dan zijn deze gemotoriseerde tweewielers natuurlijk ideaal. In de stad bijvoorbeeld heb je aan een auto vrij weinig, verschillende straten zijn afgesloten voor auto’s en dan zit je ook nog altijd met het probleem van parkeren. Een fiets is dan wel zo praktisch, maar dat heeft weer als nadeel dat je reistijd dan veel langer is. Daarom is een scooter leasen een heel goede oplossing, je hebt daarmee de flexibiliteit en het parkeergemak en tegelijkertijd kun je je toch redelijk snel verplaatsen. Dat is natuurlijk heel erg handig en het brengt je veel mogelijkheden. Als jij nu alleen een fiets tot je beschikking hebt en je wilt graag sneller van A naar B kunnen of je hebt juist een auto, maar je bent zat van de files en de parkeerproblemen, dan is een scooter leasen dus een uitstekend alternatief!

Scooter leasen of kopen?

Maar waarom zou je nu een scooter leasen, waarom niet meteen kopen? Koop is natuurlijk fijn, omdat je dan direct eigenaar bent. Maar je hebt niet altijd het geld klaarliggen om dit gewon in één maal te kunnen kopen. Dan kun je een lening af gaan sluiten, maar daar zit je weer met het probleem van het betalen van rente en het is natuurlijk ook gewoon niet zo heel erg prettig om te moeten lenen. Dan heeft lease toch wel voordelen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en bent meteen eigenaar van het voertuig. Tegelijkertijd is het zo dat je betalingen in feite gewoon afbetalingen zijn. Iedere maand dat je betaalt, betaal je dus eigenlijk weer een stukje af. Kies je voor een scooter leasen, dan betaal je dus eigenlijk in termijnen deze tweewieler af. Zo heb je het voordeel van meteen eigenaar zijn, zonder dat je in één klap het hele aankoopbedrag op moet hoesten en dat kan zeker zo zijn voordelen hebben! Waar kun je dit nu doen? Er zijn nog niet zo veel plekken waar je terecht kunt voor een scooter leasen, waar je wel terecht kunt is Polderscooter, zij zijn een echte specialist op dit gebied!

Hoe werkt het?

Hoe werkt een scooter leasen via hen nu? Je gaat eerst naar Polderscooter.nl en daar kun je bekijken uit welke voertuigen jij een keus kunt maken. Je kiest hier dan eentje van uit en vervolgens bepaal je welke accessoires je mee wilt financieren. Je kunt dan denken aan:

  • helmen
  • alarmsystemen
  • valbeugels
  • smartphonehouders

Heb je dit bepaalt, dan vul je het online formulier in en stuur je de nodige stukken op. Je moet dan even wachten of je aanvraag wordt goedgekeurd, maar als dit het geval is, dan krijg je vervolgens een financieringsovereenkomst om te ondertekenen, net als een machtigingsformulier. Het fijne van een scooter leasen via Polderscooter, is dat er grote flexibiliteit zit in wat jij per maand moet betalen. Je hebt namelijk veel keus in de looptijd van de afbetaling, het aantal termijnen dat je wilt hebben. Heb je een keer een financiële meevaller en wil je meer afbetalen? Dan is dit zeker mogelijk! De betalingsregeling kan tussendoor gewoon aangepast worden en dat is prettig om te weten! Zijn alle papieren goedgekeurd, dan zal het voertuig op jouw naam gezet worden en kun jij aan het rijden gaan! Heb jij interesse in een scooter leasen via Polderscooter? Kijk dan dus gewoon eens even op hun website naar de mogelijkheden die zij bieden en de merken en modellen waar je uit kunt kiezen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn